OPEN: Η αλλαγή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από τη νέα χρονιά

Τι διαφορετικό θα δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
OPEN: Η αλλαγή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου από τη νέα χρονιά

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, όπως θα δείτε και παρακάτω. Ωστόσο, από τη νέα χρονιά επιστρέφει μάλιστα με αλλαγές.

Την αποκάλυψη έκανε η παρουσιάστρια για μια σημαντική αλλαγή στην εκπομπή της έκανε με αφορμή το τελευταίο Δίλημμα της χρονιάς.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα Καινούργιου έκαμε γνωστό πως τα Διλήμματα θα συνεχιστούν και του χρόνου, όχι όμως όπως τα ξέραμε.

«Θα πάμε στα δικά σας Διλήμματα. Αν θα υπάρχουν Διλήμματα του χρόνου; Επειδή με ρωτάτε. Θα υπάρχουν Διλήμματα, αλλά με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, τον οποίο δε μπορώ να σας αποκαλύψω ακόμα. Αλλά σίγουρα κάτι που έχετε αγαπήσει τόσο πολύ δε θα μπορούσε να μην υπάρχει στην εκπομπή» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε εδώ και την απίστευτη ατάκα που πέταξε για το σύντροφό της, με αφορμή τα λουλούδια που δέχτηκε στον αέρα.

Τίτλοι τέλους για την Κατερίνα Καινούργιου στο OPEN - Τα τρυφερά λόγια της παρουσιάστριας

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα χρονιά. Τα λόγια για τους συνεργάτες της στον αέρα του OPEN ήταν πολύ τρυφερά.

Η παρουσιάστρια ολοκλήρωσε μια επιτυχημένη χρονιά και ανακοίνωσε πως θα επιστρέψει και του χρόνου μέσα από τη συχνότητα του σταθμού. Ευχαρίστησε μάλιστα, όσους την στήριξαν.

«Να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου», είπε και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της έναν προς έναν στον αέρα της εκπομπής.

Κατερίνα Καινούργιου OPEN

«Σας αγαπώ, εύχομαι να είμαστε μαζί και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.Σας ευχαριστώ πολύ όλους και τα παιδιά πίσω από της κάμερες, τη δημοσιογραφική ομάδα και ένα ευχαριστώ στον αρχισυντάκτη μου, στην παραγωγή, στον σκηνοθέτη αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν άνθρωπο, που όλα αυτά τα χρόνια με βοήθησε να εξελιχθώ, να δουλεύω με σεβασμό και τιμιότητα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Θέμη Μάλλη αλλά το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα το πως στους τηλεθεατές», είπε συγκινημένη.

«Εύχομαι να έχετε ένα καλό καλοκαίρι με υγεία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αρχές Σεπτέμβρη», είπε και έπεσαν οι τίτλοι τέλους.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου, με το Ευτυχείτε, έκανε απίστευτα νούμερα στην πρωινή ζώνη. Δείτε τα εδώ.