Opentv: Εξωπραγματικό αυτό που συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε

Πραγματικός θρίαμβος τα νούμερα της Πέμπτης 2/7

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Opentv: Εξωπραγματικό αυτό που συνέβη με την Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε

Η Κατερίνα Καινούργιου εκτίναξε το Opentv στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης με τα εξωπραγματικά νούμερα που σημείωσε η εκπομπή Ευτυχείτε την Πέμπτη 2/7.

Είναι μια από τις πολυσυζητημένες παρουσίαστριες κι έχει καταφέρει τόσα χρόνια να σταθεί απέναντι από δυνατά ονόματα και να τους βάλει τα γυαλιά! Η Κατερίνα Καινούργιου είναι το "χρυσό" χαρτί του Opentv και το επιβεβαιώνει καθημερινά με τα ποσοστά που σημειώνουν τα μηχανάκια της AGB.

Αυτά είναι τα εξωπραγματικά νούμερα της Καινούργιου στο Opentv για την Πέμπτη 2/7

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 2/7 έβγαλε εκτός τις εκπομπές που είχε απέναντί της αφού το 22/3% που έκανε στο δυναμικό κοινό δείχνει πως μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 22.3
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 16.6
  • ANT1: Το πρωινό 12.7
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 11.0
  • Mega: Μίνι καύσωνας 4.5
  • ALPHA: Happy Day 13.4

Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα στο Ευτυχείτε - Συγκινημένη η Κατερίνα Καινούργιου

Να πούμε πως εκτός από την εμπλουτισμένη θεματολογία της, τράβηξε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ο Γρηγόρης Γκουντάρας που είναι στο πάνελ της καθώς όλοι περίμεναν να σχολιάσει το τέλος της Ελένης Μενεγάκη από τον ALPHA (δείτε εδώ την στιγμή που τον αγκαλιάζει η Ελένη και ξεσπάνε και οι δυο σε κλάματα). Όπως θα δείτε και παρακάτω οι δηλώσεις του ήταν ανατριχιαστικές.

Δάκρυσε στο Ευτυχείτε ο Γκουντάρας: "Έπρεπε να κλείσει το κεφάλαιο Ελένη στην ζωή μου!"

Στην εκπομπή Ευτυχείτε, το πρωί της Πέμπτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας δάκρυσε για ακόμα μια φορά βλέποντας σε επανάληψη την στιγμή που συναντήθηκε ξανά τηλεοπτικά με την Ελένη Μενεγάκη στην χθεσινή της εκπομπή.

Σήμερα, πρώτο θέμα στις πρωινές εκπομπές είναι η αποχώρηση της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης από τα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από 30 ολόκληρα χρόνια και εννοείται πως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πρόβαλαν πλάνα από τον χαμό που επικράτησε στον ALPHA εχθές. (δείτε εδώ τα νούμερα που έκανε η Ελένη Μενεγάκη!)

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας εμφανώς συγκινημένος ανέφερε:

«Κλαίω σαν την Μάρθα Βούρτση πια, έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ξέρει πολύ καλά η Ελένη ότι εγώ δεν θα πω ψέματα ποτέ και θα είμαι ειλικρινής. Πήγα με την καρδιά μου και αν δεν με έπαιρνε τηλέφωνο δεν θα πήγαινα, γιατί έτσι ένιωθα. Από την άλλη, λυτρώθηκα, ήταν πολύ σημαντικό για μένα για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο στη ζωή μου. Και τίποτα να μη λέγαμε, με αυτή την αγκαλιά δεν θα είχε αλλάξει κάτι, πάλι το ίδιο θα αισθανόμουν. Ήταν σαν να ξαναδούλευα. Της είπα όταν έσβησαν τα φώτα «Ελένη θα τα ξαναπούμε κάποια στιγμή», βγάλαμε μια φωτογραφία μαζί κι έφυγα», αποκάλυψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Δείτε εδώ την ανάρτησή του μετά την συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη.