Σάσα Σταμάτη: Πάντρεψε τον αδερφό της - Φωτογραφίες από το γάμο

Ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάσα Σταμάτη: Πάντρεψε τον αδερφό της - Φωτογραφίες από το γάμο

Τον αδερφό της, Παναγιώτη με την αγαπημένη του Ελένη, πάντρεψε η Σάσα Σταμάτη με πολιτικό γάμο στη Δημοτική Πινακοθήκη παρουσία λίγων αγαπημένων προσώπων. Τον γάμο τέλεσε η η αντιδήμαρχος Πειραιά (δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός) Ανδριάνα Ζαρακέλη.

Ο γάμος του Παναγιώτη Σταμάτη, ο οποίο θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, έγινε λίγο μετά τις 8 το βράδυ του Σαββάτου. Μάλιστα, η Σάσα, ήταν μάρτυρας στο γάμο μαζί με την μητέρα της νύφης.

Η λαμπερή παρουσιάστρια για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό haute couture φόρεμά Celia 5226 και το είχε συνδυάσει με κοσμήματα Kaissaris

Οι φωτογραφίες από το γάμο του αδερφού της Σάσα Σταμάτη

Ο Παναγιώτης Σταμάτης και η αγαπημένη του Ελένη, έλαμπαν από ευτυχία. Η εγκυμονούσα ήταν εντυπωσιακή μέσα στο νυφικό φόρεμα της κρατώντας στο χέρι της την απίστευτη ανθοδέσμη από παιώνιες.

Στο γάμο παρευρέθηκαν η διευθύντρια του Βηmagazino και διευθύντρια πολιτισμού στο «Βήμα» Μαργαρίτα Σφέτσα, ο παρουσιαστής του Mega Θανάσης Φουσκίδης και ο ανιψιός της Σάσας και του Παναγιώτη Σταμάτη, και μικρότερος βουλευτής της ΝΔ στο υπόλοιπο Αττικής Βαγγέλης Λιάκος.

Πριν από λίγες ημέρες για μπάνιο στο Σούνιο πήγε η Σάσα Σταμάτη, θέλοντας. Ωστόσο, όλα τα βλέμματα έπεσαν στο κορμί της.

Σάσα Σταμάτη αδερφός γάμος

Σάσα Σταμάτη γάμος

Παναγιώτης Σταμάτης γάμος

Τι συμβαίνει με τα επαγγελματικά της Σάσας Σταμάτη;

Θα πάει τελικά η Σάσα Σταμάτη στο Open; Η παρουσιάστρια απάντησε στο αν θα βρεθεί τελικά στο κανάλι ή όχι μετά από πολύ καιρό τηλεοπτικής απουσίας. Τι δήλωσε;

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για την επαφή που είχε με τους ανθρώπους του Open, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως υπήρξε μια επικοινωνία, αλλά δεν συνεχίστηκε.

Σάσα Σταμάτη

«Υπήρξε μια επικοινωνία και μία επαφή με το Open, αλλά δεν συνεχίστηκε κάτι. Θέλω να κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ και να το κάνω όταν πρέπει να το κάνω, όπως θέλω να το κάνω και με αυτούς που θέλω να το κάνω», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί και σε γνωστή παραλία, όπου είχε γίνει χαμός.