Πέμπτη, 26 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

MasterChef - Ντέμη Γεωργίου: Ξεσπά κατά της Κατερίνας Λένη - «Δεν με τσάκωσε ποτέ να...»

Τι αποκάλυψε για τα φαγητά που έτρωγε μέσα στο παιχνίδι;

MasterChef - Ντέμη Γεωργίου: Ξεσπά κατά της Κατερίνας Λένη - «Δεν με τσάκωσε ποτέ να...»
News 05.07.2020 13:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην εκπομπή Dot βρέθηκε καλεσμένη η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου. Η μαγείρισσα, αποκάλυψε το λόγο που έγινε βίγκαν, ενώ ξέσπασε κατά της Κατερίνας Λένη και ξεκαθάρισε ότι δεν την έπιασε να τρώει κρυφά.

«Είμαι βίγκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Άλκηστις, η σύζυγός μου, έπαθε μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον... άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια και ρυζάκι, είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται δεν είναι βίγκαν. Το κρέας δεν μου λείπει καθόλου πλέον

Με αυτό τον τρόπο ξέσπασε η Ντέμη Γεωργίου για την Κατερίνα Λένη

«Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ, οπότε είχα ότι θα μπορούσες να φανταστείς. Σαλάμια, τυριά, όλα τα πράγματα τα οποία ζητούσα. Οπτικά, δεν φαίνεται ότι είναι βίγκαν αυτά τα προϊόντα. Η Κατερίνα ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά το βράδυ, δεν συνέβη ποτέ αυτό», είπε η Ντέμη Γεωργίου». Δείτε εδώ ωστόσο γιατί της ζήτησε συγγνώμη.

Αυτό είχε πει η Κατερίνα Λένη για την Ντέμυ Γεωργίου

Αδιανόητη αποκάλυψη από την Κατερίνα στο MasterChef.«Τα βράδια βλέπω την Ντέμη, να τρώει σαλάμια και τυριά, αλλά είναι vegan». Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο, με τις ατάκες των παικτών να δίνουν και να παίρνουν με τα σχόλια.

Η Κατερίνα Λένη είναι από τους παίκτες του φετινού ΜasterChef που δε διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά την αρνητική άποψή τους για τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

Ένας από αυτούς που δεν συμπαθεί η Κατερίνα είναι και η Ντέμη, την οποία σχολιάζει συχνά πυκνά μέσα στο παιχνίδι.

Στο σημερινό επεισόδιο, ωστόσο προκάλεσε πανικό με την αποκάλυψη της στις κάμερες αφού είπε. «Τα βράδια βλέπω την Ντέμη, να τρώει σαλάμια και τυριά». Η ατάκα της προκάλεσε χαμό γιατί η Ντέμη είναι vegan.

Τώρα αν η Κατερίνα λέει την αλήθεια ο χρόνος μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής θα δείξει, ωστόσο δείτε και το γλέντι που γίνεται στο Twitter.

Share