Κάτια Ταραμπάνκο: Η νικήτρια του GNTM άλλαξε μαλλιά - Τεράστια αλλαγή

Εσάς σας αρέσει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάτια Ταραμπάνκο: Η νικήτρια του GNTM άλλαξε μαλλιά - Τεράστια αλλαγή

Μια τεράτια αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η νικήτρια του GNTM 2, Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο άλλαξε το χρώμα τους και έχει γίνει αγνώριστη, όπως θα δείτε στην παρακάτω ανάρτηση.

Η Κάτια Ταραμπάνκο, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων. Όταν ήρθε η ώρα για τις αλλαγές των κοριτσιών μάλιστα, ήταν εκείνη που είχε την μεγαλύτερη αλλαγή, καθώς της έκοψαν τα μαλλιά της αντρικά.

Το λουκ αυτό μάλιστα, το έχει κρατήσει μέχρι σήμερα ωστόσο με μερικές αλλαγές. Η Κάτια Ταραμπάνκο όπως είδαμε μέσα από αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο Instagram, άλλαξε το χρώμα τους και έχει γίνει αγνώριστη.

Συγκεκριμένα, πήρε την απόφαση και το έκανε ένα έντονο κόκκινο.

Κάτια Ταραμπάνκο GNTM μαλλιά

Σήμερα ωστόσο, έχει συζητηθεί και η δεύτερη νικήτρια Άννα Μαρία Ηλιάδου η οποία είχε γενέθλια και το πάρτι της ήταν υπερπαραγωγή.

Αγνώριστη η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM - Είχε αλλάξει ξανά μαλλιά

Η Κάτια Ταραμπάνκο, νικήτρια του GNTM, κατάφερε να γίνει αγνώριστη με το νέο της look. Το πασίγνωστο μοντέλο άλλαξε τελείως τα μαλλιά της και η εικόνα της πλέον δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι.

Σε λίγο καιρό, η Κάτια ετοιμάζεται να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, καθώς θα λάβει μέρος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Θαλασσόλυκοι», μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη.

Πρόκειται άλλωστε για μία πολύ εκρηκτική γυναίκα που καταφέρνει να εντυπωσιάζει κάθε φορά με την εμφάνισή της. Δείτε τη να ποζάρει μόνο με μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

Για να είναι λοιπόν πλήρως ανανεωμένη, η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τα μαλλιά της και από μελαχρινή έγινε... ξανθιά!

Η ίδια ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μέσα από το κομμωτήριο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό είναι το νέο look της Κάτιας Ταραμπάνκο από το GNTM

Κάτια Ταραμπάνκο GNTM