Άρης Σπηλιωτόπουλος: Στη Μύκονο με την 24χρονη σύντροφό του τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Που τους «τσάκωσε» η κάμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Στη Μύκονο με την 24χρονη σύντροφό του τράβηξαν όλα τα βλέμματα

Στην Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές του ο Άρης Σπηλιωτόπουλος με την 24χρονη σύντροφό του. Ο πρώην υπουργός και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω τους.

Η κάμερα του Mykonos Live TV τους εντόπισε σε γνωστό μπαρ της Μυκόνου. Το ζευγάρι απήλαυσε το ηλιοβασίλεμα μαζί με Φοίβη Γραμματικού, μια φίλη τους και τον ιδιοκτήτη του μπαρ, Αναστάση Λιάσκο.

Το βράδυ η κάμερα του καναλιού εντόπισε τον πρώην βουλευτή να απολαμβάνει την βόλτα του στα Ματογιάννια μαζί με την νεαρή αγαπημένη του.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος και η σύντροφός του μπορεί να έχουν περίπου 29 χρόνια διαφορά, ωστόσο είναι μαζί αρκετά χρόνια τώρα. Με την σύντροφό τους, τους έχουν εντοπίσει και για τρέξιμο.

Πηγή: mykonoslivetv

Άρης Σπηλιωτόπουλος: Βόλτα με την κατά 29 χρόνια νεότερη σύντροφό του

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" τον Άρη Σπηλιωτόπουλου μαζί με την αγαπημένη του Φοίβη Γραμματικού στο Κολωνάκι και εμείς στα έχουμε τις εικόνες από την βόλτα του αγαπημένου ζευγαριού.

Μπορεί να είμαστε κλεισμένοι πλέον μέσα στο σπίτι,ωστόσο αυτό δεν ίσχυε φυσικά από πάντα, αφού προ του ιού είχαμε την ελευθερία, προφανώς να κάνουμε τις βόλτες μας.

Έτσι λοιπόν και ο πρώην υπουργός με την καλή του πριν ξεσπάσει η μπόρα που λέγεται κορωνοϊός και μας κλείσει όλους μέσα στο σπίτι, είχε πάει στο Κολωνάκι με την αγαπημένη του Φοίβη.

Όπως είπαμε το γνωστό ζευγάρι έχει αρκετά χρόνια ηλικίας διαφορά, ωστόσο είναι μαζί ήδη σχεδόν τρία χρόνια με τους δυο τους να φαίνεται να τα περνούν πολύ όμορφα και να απολαμβάνουν με το παραπάνω ο ένας τη συντροφιά του άλλου.

Οι δυο τους λοιπόν, πριν και την απαγόρευση της κυκλοφορίας φυσικά, βγήκαν μια βόλτα στο Κολωνάκι και τα φλας των φωτογράφων τους αποθανάτισαν να περπατούν μαζί στον δρόμο - μάλιστα ο φακός τσάκωσε και την Νάνσυ Παραδεισανού να πίνει τον καφέ της με μια επίσης διάσημη Ελληνίδα και επίσης προ πανδημίας!

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν το αποθανατίστηκε να περπατά στους δρόμους του κέντρου με τους δυο τους να είναι ντυμένοι casual με μαύρες κυρίως αποχρώσεις.

Ορίστε και οι φωτογραφίες τους

Άρης Σπηλιωτόπουλος - Φοίβη Γραμματικού βόλτα στο Κολωνάκι

Άρης Σπηλιωτόπουλος - Φοίβη Γραμματικού