GNTM: Πρώην παίκτρια γίνεται ηθοποιός του θεάτρου και θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη

Δεν πάει το μυαλό σας για ποια μιλάμε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM: Πρώην παίκτρια γίνεται ηθοποιός του θεάτρου και θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη

Πρώην παίκτρια του GNTM θα γίνει ηθοποιός του θεάτρου, καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε παράσταση που πρόκειται να ανέβει στις 31 Ιουλίου στο Θέατρο Λαμπέτη και θα βρίσκεται στο πλευρό του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” και μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Ο λόγος για την Σπυρούλα Κάιζερ, η οποία χει σπουδάσει υποκριτική στην Αμερική στο παρελθόν. Το μοντέλο θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Διάλεξε», η οποία βασίζεται στο έργο του Κάρλο Γκολντόνι υπό τη σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν.

Ωστόσο, δείτε εδώ την απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της νικήτρια του GNTM, Κάτιας Ταραμπάνκο. Σαν να έχει άλλο πρόσωπο.

GNTM Σπυρούλα Κάιζερ ηθοποιός

Μπορεί η Σπυρούλα να γίνεται ηθοποιός του θεάτρου, η Κάτια Ταραμπάνκο από την άλλη γίνεται παρουσιάστρια

Η Κάτια από το GNTM υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο για τηλεοπτική εκπομπή και απάντησε αν έχει επαφή με τους κριτές του ριάλιτι.

Η νικήτρια του περσινού κύκλου του GNTM έκλεισε στους «Θαλασσόλυκους» του ΣΚΑΙ και η Έλενα Πολυκάρπου από την εκπομπή «Ευτυχείτε» την τσάκωσε με τα συμβόλαια στα χέρια.

«Γνωρίστηκα με τα παιδιά, τα οποία είναι καταπληκτικά. Πιστεύω θα υπάρχει μια αρμονική συνεργασία. Στη θάλασσα θα είμαστε αρκεί να ξέρουμε κολύμπι».

Ακόμη, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε ότι δεν αγχώνεται, απλώς θέλει να αποδείξει ότι καλώς έκαναν και την επέλεξαν γι' αυτόν τον ρόλο.

Η ίδια ρωτήθηκε και για το GNTM 3 και σχολίασε το ότι θα έχουν αγόρια τη φετινή σεζόν. Ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει επικοινωνία με τους κριτές του reality μόδας, παρά μόνο λίγο με την Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε εδώ το νέο της hair look και θα πάθετε πλάκα!

TAGS