Γιώργος Αγγελόπουλος: Βγήκε στον αέρα του OPEN και έκανε την ανακοίνωση

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Αγγελόπουλος: Βγήκε στον αέρα του OPEN και έκανε την ανακοίνωση

Μια ανακοίνωση έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν βγήκε στον αέρα του OPEN και στην εκπομπή «Καλοκαίρι not». Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως δεν θα βρίσκεται στο Bachelor.

«Έκανα μια ανάρτηση γιατί σαν χθες ήταν η μέρα που πήρα το κύπελλο, είναι τρία χρόνια πριν, αλλά σίγουρα μια φωτογραφία είναι χίλιες λέξεις. Τα συναισθήματα είναι πολύ περισσότερα και από εκείνη τη βραδιά και από όλο αυτό που έγινε τότε. Επαγγελματικά, μετά το Survivor, είχα σαφέστατα πολύ περισσότερες ευκαιρίες.

Γνώρισα πολύ σημαντικούς ανθρώπους, με κάποιους συνεργάστηκα κιόλας και με κάποιους άλλους απλά τους γνώρισα και είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μου πια. Και μου δόθηκε και η ευκαιρία μέσα από όλο αυτό το βήμα και μέσα από τη αυτή τη δυναμική να μπορέσω να κάνω πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής που είναι ο “Φύλακας Άγγελος”, το σωματείο που ιδρύσαμε τον Δεκέμβριο, κι έχει να κάνει με την κακοποίηση των παιδιών.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο OPEN

Όχι, δεν ισχύει αυτό! Δεν θα πάρω μέρος στο Bachelor γιατί πολύ απλά δεν μου έχει γίνει πρόταση. Το πρώτο εξάμηνο μετά τον τελικό του Survivor μου είχε γίνει μια αντίστοιχη πρόταση από τον ΑΝΤ1 τότε, την οποία έκρινα ότι δεν ήθελα να ακολουθήσω και να αποδεχτώ .

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάποια αντίστοιχη πρόταση τώρα από τον σταθμό που έχει το Bachelor, αλλά δεν έχω κάνει καμία συζήτηση. Έχω κάνει συζητήσεις για δύο άλλα πρότζεκτ, αλλά για μένα θεωρείται κάτι δεδομένο μόνο όταν πέσουν οι υπογραφές. Η μία συζήτηση που έχω κάνει είναι για την τηλεόραση και η άλλη για τον κινηματογράφο», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στον Αρχηγό της Αστυνομίας. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Νέα αρχή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Το ανακοίνωσε στο instagram

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα από το Survivor, τον αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του σε διάφορες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και τώρα με βάση την ανακοίνωση που έκανε στο instagram του κάνει μια νέα αρχή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν επαναύεται. Κάνει τα βήματα του αργά, αθόρυβα και σταθερά. Αυτή τη φορά θέλησε να επενδύσει για καλό σκοπό και η κίνησή του συγκίνησε αρκετό κόσμο.

Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε στο σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά ΑΜΕΑ. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

To Body Power είναι ένα πρωτοποριακό όργανο γυμναστικής και μια ελληνική εφεύρεση !
Είναι επίσης μια παγκόσμια καινοτομία που χάρη στη στιβαρή κατασκευή του και την έξυπνη σχεδιάσή του,δίνει την δυνατότητα σε όλους να γυμνάσουν όλο τους το σώμα,μέσα σε λίγα λεπτά,όποτε θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άντρες που ξεκινάνε τώρα την άσκηση τους ή που βρίσκονται σε πιο προχωρημένο επίπεδο φυσικής κατάστασης , πάντα με τις ανάλογες ασκήσεις. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ»