Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το ταξίδι του μέλιτος - «Όταν κάποια στιγμή..»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για το ταξίδι του μέλιτος - «Όταν κάποια στιγμή..»

Μια αποκάλυψη θέλησε να κάνει σήμερα στην εκπομπή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε στο ταξίδι του μέλιτος με το σύζυγό της.

Αφορμή στάθηκε το με ένα νεόνυμφο ζευγάρι που προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία στη Λαγκούνα της Καλιφόρνια και συγκεκριμένα, σε έναν βράχο της παραλίας για αναμνηστικές φωτογραφίες. Ωστόσο κινδύνεψαν από τα κύματα και χρειάστηκαν για τον απεγκλωβισμό τους να επέμβουν ναυαγοσώστες.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το μήνα του μέλιτος

«Εν τω μεταξύ θέλω να πω πως πολλές φορές βλέπεις αυτόν τον κυματισμό που δεν έχει ύψος… Δηλαδή εγώ θυμάμαι στο χωριό μου στην Ασπροβάλτα που μπορεί να είχε και δύο μέτρα κύμα και παίζαμε και νιώθαμε πολύ ασφαλείς. Όταν κάποια στιγμή στο ταξίδι του μέλιτος βρέθηκα σε ένα τροπικό μέρος, με ένα κυματάκι 50 εκατοστά, είπα “εγώ ξέρω από τα κύματα της Ασπροβάλτας”. Αλλά αυτά έχουν τόσο έντονη δίνη και χάνεις την ισορροπία σου. Με 50 εκατοστά χάνεις την ισορροπία σου για πλάκα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Να σημειώσουμε πως σήμερα στο Happy Day, ανακοινώθηκε και μια εγκυμοσύνη.

Η πιο τρυφερή φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το σύζυγό της

Την πιο τρυφερή φωτογραφία με το σύζυγό της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή τα γενέθλια του, τα οποία γιόρτασαν οικογενειακώς.

Η παρουσιάστρια, η οποία θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχει "χτίσει" μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία υπερλατρεύει. Οι δυο κόρες της, ο γιος της και ο άντρας της είναι η κύρια προτεραιότητα της.

Πριν από λίγες ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να ευχηθεί στον σύζυγό της, χρόνια πολλά, καθώς είχε τα γενέθλια του.

«Να σε χαιρόμαστε μωρό μου!» έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Σταματίνα Τσιμτσιλή σύζυγος

Πριν από λίγες ημέρες χαμόγελα ευτυχίας "πλημμύρισαν" την Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν είδε τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.