Χαμόγελα ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμόγελα ευτυχίας για την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία έκλεισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την εβδομάδα της στο Happy Day έφεραν χαμόγελα ευτυχίας αφού η παρουσιάστρια έφερε τον ALPHA στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στα τόσα χρόνια στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του ALPHA είναι μια σίγουρη επιτυχία και γι'αυτόν ακριβώς το λόγο συνεχίζει και την επόμενη σεζόν. Στην χθεσινή 3/7 και τελευταία εκπομπή της εβδομάδας σημείωσε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 15,2%.

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 11,9
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,9
  • ANT1: Το πρωινό 13,5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9,2
  • Mega: Μίνι καύσωνας 6,3
  • ALPHA: Happy Day 15,2

Να υπενθυμίσουμε πως ένα από τα θέματα που συζητήθηκε στην εκπομπή ήταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς και η σχέση του με την Ελένη Μενεγάκη! Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Βερύκιος

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγο της και η ερώτηση που την ξάφνιασε

νούμερα τηλεθέασης Σταματίνα Τσιμτσιλή 3/7

Μια εξομολόγηση έκανε η Σταματίνα Τσιμιτσιλή για το πρώτο της ραντεβού με τον σύζυγο της και την ερώτηση που της έκανε και την ξάφνιασε. Τι της είχε πει τότε και είχε πάθει πλάκα;

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μαζί έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, με τρία παιδιά.

Οι δυο τους είναι πολλά χρόνια μαζί και μάλιστα το πρωί της Τρίτης η παρουσιάστρια μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, “Happy Day”, αναφέρθηκε στο πρώτο ραντεβού της με τον σύζυγό της.

“Στο πρώτο πρώτο ραντεβού με τον Θέμη πιάνουμε την κουβέντα και μου λέει «από πού είναι η εκ μητρός καταγωγής σου;»… Τον ακούω και λέω κάποιος μου κάνει πλάκα τώρα, προσπαθεί να δει τις αντιδράσεις μου… Του λέω και εγώ «εννοείς από που είναι η μαμά μου;» και μου λέει «ναι». Λέω από τον Λαγκαδά και συνεχίζει » η εκ πατρός καταγωγής σου;» λέω «από τη Δαύλεια»… Μετά, στην πορεία κατάλαβα ότι έτσι μιλάει και τώρα έχω κολλήσει και εγώ”, αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.