Αγαπημένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι - Οι φωτογραφίες του νεογέννητου

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι - Οι φωτογραφίες του νεογέννητου

Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες του νεογέννητου και πρόκειται να «λιώσετε».

Ο λόγος για τον Usain Bolt, ο οποίος τον περασμένο Μάϊο έγινε μπαμπάς, αφού η σύντροφός του Kasi Bennett γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο αθλητής, πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του νεογέννητου και της συντρόφου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, αποκάλυψε και το όνομα της.

«Θέλω να ευχηθώ στην σύντροφό μου χρόνια πολλά και να πω πως είμαι χαρούμενος που περνώ αυτή τη μέρα μαζί σου. Θέλω να έχεις κάθε ευτυχία και θα συνεχίσω να προσπαθώ να κρατήσεις το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Αρχίσαμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας με την κόρη μας, Olympia Lighting Bolt και ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το μέλλον μας. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι… ροκ γι’ αυτή την οικογένεια. Σ’ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, στην οποία ευχήθηκε στη σύντροφο του για τα γενέθλιά της. Ωστόσο, ένα άλλο ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Baby boom στην ελληνική showbiz! Ποια έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της;

Baby boom στην showbiz με μια διάσημη Ελληνίδα να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Δείτε ποια είναι και ποιο το τρυφερό μήνυμα που έστειλε.

Η Φάνη Χαλκιά έγινε ξανά μανούλα με την ίδια να γεννάει ένα υγιέστατο αγοράκι και να κάνει το πιο τρυφερό ποστ. Η φωτογραφία της μας "έκλεψε" την καρδία.

Κρατώντας το νέο μέλος της οικογένειας στην αγκαλιά της η Φάνη Χαλκιά έκανε γνωστό ότι έγινε ξανά μανούλα, με την ίδια να ανεβάζει μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με το μωράκι της. Το μήνυμα που έγραψε είναι ότι πιο γλυκό διαβάσαμε σήμερα, αφού το νέο μέλος της οικογένειας έμελλε να γεννηθεί τις άγιες τότες ημέρες.

Φάνη Χαλκιά καρότσι μωρού

"Έφτασε η ημέρα που γνωριστήκαμε... αυτή η άγια ημέρα.. Καλώς ήρθες στον κόσμο" έγραψε στην ανάρτηση που έκανε και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Βέβαια πρόσφατα είχαμε και την γέννα μια άλλης διάσημης Ελληνίδας. Ποια ήταν αυτή;

TAGS