Με το πιο παιχνιδιάρικο μπικίνι η Φαίη Σκορδά - Φάνηκαν οι κοιλιακοί της

Έχει απίστευτο κορμί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με το πιο παιχνιδιάρικο μπικίνι η Φαίη Σκορδά - Φάνηκαν οι κοιλιακοί της

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της με απίστευτα μπικίνι. Σε μια από τις αναρτήσεις της, είδαμε να φοράει το πιο παιχνιδιάρικο, στο οποίο φάνηκαν και οι κοιλιακοί της.

Η παρουσιάστρια, μετά το τέλος της εκπομπή της - δείτε εδώ βίντεο από ο εντυπωσιακό φινάλε - απολαμβάνει τα καθημερινά παιχνίδια με τα παιδιά της και τις βουτιές της στη θάλασσα.

Ωστόσο, σαν λάτρης των social media καθημερινά δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες της που μαζεύουν χιλιάδες likes.

Όπως αυτή, που την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα μοναδικό παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο μαγιό. Της πήγαινε τέλεια, ενώ αποκάλυπτε και τους κοιλιακούς της.

Φαίη Σκορδά μαγιό

Να σημειώσουμε πως η Φαίη Σκορδά με το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων βρήκε περισσότερο χρόνο να περάσει και με το σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο. Δείτε φωτογραφία από το εστιατόριο της μητέρας του που πήγαν για φαγητό.

Φαίη Σκορδά: Αναστάτωσε με το θαλασσί μπικίνι της - Το σώμα της είναι απίστευτο

Αναστάτωσε όλο το Instagram η Φαίη Σκορδά με την φωτογραφία που δημοσίευσε, στην οποία την είδαμε να φοράει ένα απίστευτο θαλασσί μαγιό. Το σώμα της είναι εντυπωσιακό και οι αναλογίες της... τρελαίνουν.

Η παρουσιάστρια είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει χιλιάδες φορές, τόσο μέσα από την εκπομπή της, όσο και μέσα από τα social media.

Μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο δυο παιδιά, ωστόσο το σώμα της παραμένει άκρως εντυπωσιακό. Βέβαια, αυτό το καταφέρνει με καθημερινή γυμναστική. Καθώς και εν μέσω καραντίνας δεν σταματούσε να γυμνάζεται.

Πριν από λίγες λεπτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίστευτη φωτογραφία της που μέσα σε μισή ώρα συγκέντρωσε 40.000 likes.