Τάσος Τεργιάκης: Η φωτογραφία με την Ελένη μετά από μια εβδομάδα και το σχόλιο - «Σαν να μην πέρασε μια ημέρα»

Η τρυφερή ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Τεργιάκης: Η φωτογραφία με την Ελένη μετά από μια εβδομάδα και το σχόλιο - «Σαν να μην πέρασε μια ημέρα»

Μια εβδομάδα έχει περάσει από το τηλεοπτικό «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη και με αφορμή την ημέρα, ένας από τους πιο κοντινούς της συνεργάτες, o Τάσος Τεργιάκης δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και έγραψε πως είναι σαν να μην πέρασε ούτε μια ημέρα.

Μπορεί η παρουσιάστρια να πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από την τηλεόραση να αφιερωθεί στην οικογένεια της, ωστόσο, τα αγαπημένα της πρόσωπα από την εκπομπή δεν την ξεχνούν ούτε ένα λεπτό.

Ο Τάσος Τεργιάκης λοιπόν, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία και πιο συγκεκριμένα ένα κολάζ δυο φωτογραφιών, από το 2010 και το 2020 με την Ελένη Μενεγάκη.

«Σαν να μην πέρασε μια μέρα... κι όμως οι δύο φωτο έχουν "απόσταση" 10 ετών!!», έγραψε στη λεζάντα του.

Τάσος Τεργιάκης Ελένη Μενεγάκη ALPHA

Βέβαια, μπορεί η παρουσιάστρια να έφυγε από την τηλεόραση, ωστόσο συνεχίζει να απασχολεί με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει κυρίως από το σπίτι της.

Τάσος Τεργιάκης: Τα τρυφερά λόγια για την Ελένη και η κοινή φωτογραφία - «Χαίρομαι γιατί...»

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Τάσος Τεργιάκης μετράνε πολλά χρόνια φιλίας, αλλά και συνεργασίας στην τηλεόραση. Για αυτό θέλησε να την αποχαιρετήσει και με μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, την οποία συνόδευσαν μερικά πολύ τρυφερά λόγια. Αποκάλυψε τον λόγο που τον κάνει να χαίρεται όταν σκέφτεται τα χρόνια που έχουν περάσει μαζί στην εκπομπή.

Ο Τάσος Τεργιάκης, ήταν ο ένας από τους δυο συνεργάτες της παρουσιάστριας που την ώρα που ανακοίνωνε την αποχώρηση της από τον σταθμό του ALPHA, αλλά και από την τηλεόραση γενικά, βρισκόταν στο πάνελ της εκπομπής.

Ωστόσο, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. O δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία τους όπου πόζαραν αγκαλιά, ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης έγραψε μερικά τρυφερά λόγια για τα 10 χρόνια συνεργασίας τους.

«Σε γνώρισα το 2010 όταν ήρθα ως... περίπου περαστικός, στην εκπομπή σου. Έμεινα όμως 10 σεζόν.. κερδίσαμε τελικά και οι δυο νομίζω, μέσα από μια άψογη επαγγελματική συνεργασία. Χαίρομαι γιατί ήμουν διπλά σε Σένα, στην μόνη, αληθινή, τηλεοπτική προσωπικότητα της χώρας που έγραψε Ιστορία... εις το επανιδείν λοιπόν...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της. (Δείτε εδώ τα όσα είπε).

Πάνος Τεργιάκης Ελένη Μενεγάκη