Γιώργος Λασκαρίδης - MasterChef: Άσχημα τα νέα για την σύντροφό του - Τι συνέβη

Το αποκάλυψε μέσα από το instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λασκαρίδης - MasterChef: Άσχημα τα νέα για την σύντροφό του - Τι συνέβη

Η αγαπημένη του Γιώργου Λασκαρίδη, του παίκτη που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο MasterChef είναι λάτρης των ταξιδιών και της περιπέτειας. Η όμορφη Λότους που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποια άσχημα νέα για ένα περιστατικό που βίωσε.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια βρίσκεται εγκλωβισμένη στα σύνορα Αλβανίας – Ελλάδας και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν μπορεί να μπει στη χώρα μας. Στην μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram περιγράφει την εμπειρία της στα σύνορα.

«Αλήθειες και ταξίδια

Συνήθως μου αρέσει να μοιράζομαι τις ταξιδιωτικές μου εμπειρίες. ΑΛΛΑ! Έχω κάνει ταξίδια σε όλο τον κόσμο και έχω ζήσει τρελές και επικίνδυνες καταστάσεις και είναι πολύ σημαντικό να ακούω και να μαθαίνω πράγματα. Μου αρέσει να αποτελώ έμπνευση για τους άλλους αλλά είναι και καθήκον μου να ενημερώνω τους ανθρώπους για τα ταξίδια.

Έκανα το πιο συναρπαστικό roadtrip με την μαμά μου. Περάσαμε τόσες χώρες με ένα βαν, κάναμε μπάνια στην Κροατία, κοιμηθήκαμε σε πανέμορφα κάμπιγκς, περάσαμε οδηγώντας μέσα από τεράστια βουνά. Όλοι μας καλωσόρισαν μέχρι που φτάσαμε στην Αλβανία θέλοντας να περάσουμε τα σύνορα, για να φτάσουμε στον τελικό μας προορισμό που είναι η Ελλάδα. Και εκεί μας απέρριψαν στα σύνορα, δεν μας άφησαν να τα περάσουμε.

Δεν το ξέραμε αυτό και είδαμε και άλλους ανθρώπους από την ΕΕ να απορρίπτονται. Βρισκόμαστε για περισσότερες από 48 ώρες κολλημένες στα αλβανικά σύνορα. Καλέσαμε τις πρεσβείες και παρόλο που είχαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα δεν ήξεραν να μας πουν τι να κάνουμε ακριβώς. Η εναλλακτική που έχουμε ήταν να περάσουμε πίσω από την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τη Σερβία στη Βουλγαρία. Όσο βρισκόμαστε στα σύνορα ακούμε να λένε πως τα σύνορα της Βόρειας Μακεδονίας είναι κλειστά, το Κοσσυφοπέδιο είναι κλειστό, η Βουλγαρία κλείνει σύντομα και μπορείτε να πάρετε το πλοίο προς την Ιταλία.

Καταλήξαμε σε μια κατάσταση που δεν ξέρουμε καθόλου τι να κάνουμε πια και περιμένουμε να μας καλέσει η πρεσβεία. Νομίζω ότι ήταν μια από τις πιο φρικτές ταξιδιωτικές εμπειρίες που είχα μέχρι στιγμής. Στο τέλος η κατάσταση δεν ήταν τόσο άσχημη. Αλλά το να μην ξέρω τι να κάνω και να ανακαλύψω ότι και οι επίσημες αρχές δεν έχουν τώρα ιδέα σου δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια. Το να ταξιδεύεις έχοντας να αντιμετωπίσεις προκλήσεις σίγουρα κάνει το ταξίδι πιο συναρπαστικό. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να ενημερώνεστε πριν μπείτε στη διαδικασία να ταξιδέψετε. Αλλά σίγουρα ελλοχεύει ο κίνδυνος τα πράγματα σε κάθε να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη.

Τώρα τελικά επέστρεψα στην Αλβανία. Και η Αλβανία ήταν το μεγαλύτερο δώρο και έκπληξη.
Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν είχατε και εσείς κάποια ταξιδιωτική εμπειρία εν μέσω της πανδημίας τους κορωνοϊού».

Να υπενθυμίσουμε ότι το ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί! Δείτε εδώ το βίντεο από την πρόταση γάμου που της έκανε

Γιώργος Λασκαρίδης: Ο πρώην παίκτης του MasterChef αποκαλύπτει για τη σύντροφό του - «Εκείνη έκανε το...»

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Λασκαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και έκανε αποκαλύψεις για τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του.

Ο μάγειρας, μίλησε για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, αλλά και στο ποιος έκανε το πρώτο βήμα για να είναι μαζί.

«Η Λότους είχε γνωρίσει στο Βερολίνο έναν φίλο μου που είχα να δω 6 χρόνια. Όταν την είδα είπα ότι για να την έχω πρέπει να ξαναγεννηθώ 2 φορές. Εκείνη έκανε το πρώτο βήμα και με φίλησε.

Γιώργος Λασκαρίδης σύντροφος

Αυτό που μου αρέσει στη Λότους και την οικογένειά της είναι ότι κάνουν πολλά πράγματα μαζί και νιώθεις πολλή αγάπη. Σίγουρα μου είχε λείψει μια οικογένεια με τον μπαμπά και τη μαμά, αλλά ήταν μάθημα ζωής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λασκαρίδης.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λασκαρίδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τις... κομμώτριες. Δείτε το γιατί.