Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το Κλουβί με τις Τρελές: Πρόσωπο της Eurovision πήρε τη θέση του Θάνου Καληώρα

Οι πρώτες δηλώσεις και τα... καρφιά

Το Κλουβί με τις Τρελές: Πρόσωπο της Eurovision πήρε τη θέση του Θάνου Καληώρα
News 09.07.2020 13:33
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Μέσα από την εκπομπή Happy Day, έγινε γνωστός ο αντικαταστάτης του Θάνου Καληώρα στην θεατρική παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές». Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο είχαμε δει να παίρνει μέρος και στη Eurovision το 1985.

Χαμός έχει επικρατήσει με την συγκεκριμένη παράσταση το τελευταίο διάστημα καθώς, συνολικά έχουν αποχωρήσει 3 ηθοποιοί, οι οποίο δεν έχουν κάνει και τις πιο όμορφες δηλώσεις για το γεγονός.

Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Θάνου Καληώρα στην παράσταση Το κλουβί με τις τρελές που είχε πάει και Eurovision

Ωστόσο, για την πιο πρόσφατη αποχώρηση, αυτή του Θάνου Καληώρα βρέθηκε ο αντικαταστάτης. Τη θέση του λοιπόν θα πάρει ο Τάκης Μπινιάρης, ο οποίος στο μουσικό διαγωνισμό είχε πάει με το τραγούδι «Μοιάζουμε».

O Τάκης Μπινιάρης μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο λέγοντας: «Πιστεύω ότι ο Γαβαλάς είναι όπως ο Ζαμπέτας, ο οποίο ξεκίνησε να τραγουδά με έναν τρόπο που δεν είχε τραγουδήσει άλλος. Ο Γαβαλάς κάνει αυτό ακριβώς το πράγμα τώρα. Όμως, θα του κλέψω την παράσταση. Θα τον ξεσκίσω». Δείτε εδώ τα καρφιά που είχε πει η Μαρία Ιωαννίδου στο Πρωινό για τον Γιάννη Μακρή.

Το Κλουβί με τις Τρελές Τάκης Μπινιάρης

«Το κλουβί με τις τρελές»: "Χαμός" μετά την αποχώρηση του Καληώρα - «Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο...»

Χαμός επικρατεί στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» μετά την αποχώρηση του Θάνου Καληώρα, η οποία όπως αποκαλύφθηκε στο Happy Day έγινε με θόρυβο.

Ο παραγωγός της παράστασης Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στο δημοσιογράφο, Μιχάλη Πλεμμένο και έκανε αποκαλύψεις γύρω από την απόφαση του ηθοποιού να φύγει.

«Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου να έχει συσσωρευμένα μέσα του πράγματα, πιθανολογώ από το παρελθόν, που τώρα τον έκαναν να εκραγεί και να το βγάλει όλο αυτό. Ένας άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει… Όλο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Θάνου, μου είχαν πει κάποιοι άνθρωποι του χώρου ότι έχει πάντα ένα θέμα που μπορεί να τον ενοχλεί. Δεν ήθελε και το σύνολο πια να συνεργαστεί μαζί του. Όταν ήρθε να υπογράψει μου έβαλε πρόσθετους όρους, να είναι μόνος στη μαρκίζα και το έκανα, να αυξήσουμε τα χρήματά του και το δέχτηκα.

Η καλλιτεχνική του ματαιοδοξία δεν δέχεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι το πρώτο όνομα. Απομάκρυνα και ηθοποιό που ήταν στην παράσταση γιατί δεν του άρεσε. Επιφυλάσσομαι παντός νομικού δικαιώματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρίκιος Μαυρικίου. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά για τον Θάνο Καληώρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έρρικα Πρεζεράκου: Ξεκαθαρίζει το τοπίο! Είναι τελικά ο λόγος που χώρισαν Βέλλη - Μακρής; «Η αλήθεια είναι...»

«Κάγκελο» η Άννα Μαρία Βέλλη όταν την ρώτησαν για τον Άρη Μακρή - " Τι μικροπρέπειες είναι αυτές; "

Share