Κατερίνα Γκαγκάκη: "Ο Γιώργος Λιάγκας συζητά για..."

Τα αποκάλυψε όλα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Γκαγκάκη:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε πράγματα τόσο για το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα όσο και για την δική της τύχη, αφού αποχώρησε από την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

“Αν η χρονιά ξεκινούσε από την αρχή θα την ξαναζούσα 100% γιατί θεωρώ ότι είμαι τελείως διαφορετική από ό,τι ήμουν πέρυσι τέτοια εποχή. ‘Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα’ όπως έλεγε και η γιαγιά μου, αλλά δεν την έχεις ποτέ πρώτα. Κατά συνέπεια τα πράγματα γίνονται για κάποιο λόγο. Νομίζω ότι ούτε η τηλεόραση έχει κάτι για εμένα αυτή τη στιγμή, που να μπορεί να συνάδει και με τους χρόνους που έχω στο μυαλό μου, ούτε εγώ ίσως για εκείνη, αλλά ξέρετε κι άλλες φορές έχω πει όχι και μετά από 5-6 μήνες κάτι εμφανίζεται.”, είπε αρχικά η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Όσον αφορά τώρα το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Λιάγκα, η Κατερίνα Γκαγκακη αποκάλυψε: “ Ο Γιώργος από ό,τι ξέρω συζητά για το τι θα κάνει διαφορετικό από το τέλος του χρόνου, κάτι βραδινό, αλλά η υπόλοιπη ομάδα όχι.”

Ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιάγκα - «Όταν κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος...»

Σήμερα το μεσημέρι «έσβησαν» τα φώτα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Με αφορμή λοιπόν το φινάλε του από το ΣΚΑΙ, έκανε και μια ανακοίνωση για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα από τη νέα χρονιά, χωρίς ωστόσο να δίνει λεπτομέρειες.

Λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, όλοι οι συνεργάτες του παρουσιαστή έκατσαν στο πλευρό του και μίλησε για την τηλεοπτική χρονιά που πέρασαν. Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο ίδιος.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάγκα για το.. νέο τηλεοπτικό κύκλο

«Είμαι περήφανος για τους συνεργάτες μου. Σας ευχαριστώ όλους. Έγιναν ανατροπές τη φετινή σεζόν έγιναν πολλά. Να μην τα αναλύσουμε όλα»… Κρατάμε τα καλά Σας ευχαριστώ όλους που με στηρίξετε φέτος Οι αποτυχίες και οι επιτυχίες δεν παίζουν ρόλο έχουν σημασία οι σχέσεις των ανθρώπων. Οι άνθρωποι είναι αυτοί που μένουν στη ζωή μας. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για μένα δε χρειάζεται ανάλυση. Φτάνει στο τέλος της αυτή η χρονιά αλλά ήταν σημαντική γιατί με έκανε πιο δυνατό. Αισθάνομαι πολύ πιο ώριμος και δυνατός.

«Θέλω να ευχαριστήσω και εσάς. Όταν κλείνει ένας τηλεοπτικός κύκλος, ανοίγει ένας άλλος. Σας δίνω τη υπόσχεσή μου ότι όταν ανοίξει σύντομα, δεν μπορώ να σας πω πότε και που θα ανοίξει για μένα ο νέος αυτός κύκλος, ότι θα είναι πολύ σημαντικός»

Γιώργος Λιάγκας ΣΚΑΙ τέλος εκπομπής

Να σημειώσουμε πως σε τεντωμένο σχοινί βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας. Δείτε εδώ αναλυτικά τι συμβαίνει.

Η δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Λιάγκα στον αέρα της εκπομπής του

Λίγο ωστόσο πριν το τέλος της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από την Σοφία Γιαννικοπούλου για όσα είχαν ειπωθεί το περασμένο φθινόπωρο.

«Επιτρέψτε μου να πω εδώ, επειδή δεν θέλω να αφήνω ανοιχτά μέτωπα και πληγές κλπ, επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής εδώ τον χειμώνα, είχαμε προφανώς άθελά μας και χωρίς καμία πρόθεση, με ένα θέμα που δεν το είχα επιλέξει έτσι κι αλλιώς εγώ, ήταν άλλη λογική τότε και τώρα είναι άλλη λογική, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου, η οποία είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος εξ όσων γνωρίζω και μια καλή μάνα.

Είχε ειπωθεί ένα θέμα, είχε ξεφύγει και τα λοιπά, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί η κ. Γιαννικοπούλου και με το δίκιο της. Είχε δίκιο. Εγώ ξαναλέω ότι το παρατραβήξαμε τότε, ως μη οφείλαμε και της ζητώ συγγνώμη στο κλείσιμο της εκπομπής για να μην αφήνω κλειστές πληγές».