Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Συγκίνηση στον αέρα του STAR με το τέλος των Κου Κου

Έριξαν αυλαία για αυτή τη σεζόν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Συγκίνηση στον αέρα του STAR με το τέλος των Κου Κου

Συγκινημένοι ήταν στο τηλεοπτικό πλατό των Κου Κου, τόσο η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, αλλά και οι συνεργάτες τους με το τέλος τους για αυτή τη σεζόν στο STAR.

Το ζευγάρι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του και ανανέωσε το ραντεβού του για τη νέα σεζόν η οποία για ακόμη μια φορά θα τους βρει στην ίδια θέση.

Η Κατερίνα Καραβάτου ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη και δάκρυσε μπροστά στην κάμερα.«Ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη. Περάσαμε μαζί μια ολόκληρη πανδημία κοντά σας εδώ, καθημερινά. Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», είπε η παρουσιάστρια.

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης STAR Κου Κου

Ωστόσο, ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης αμέσως άλλαξε το κλίμα με τη χιουμοριστική διάθεση του.

Δείτε εδώ το τηλεφώνημα που δέχτηκε χθες, ο παρουσιαστής από την κόρη τους. Τι συζήτησαν στο πλατό;

Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Το STAR μόλις εξέδωσε νέα ανακοίνωση για του Κου Κου

Ευχάριστα είναι τα νέα που έγιναν γνωστά με την ανακοίνωση που εξέδωσε το STAR, για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Το ζευγάρι κατέκτησε την αγάπη των τηλεθεατών για τη σεζόν 2019 - 2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του STAR για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη

Το τηλεοπτικό κοινό “αγκάλιασε” την εναλλακτική, θετική ματιά της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», χαρίζοντας της την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18 – 54. Συγκεκριμένα, από τον Σεπτέμβριο 2019 έως και τις 3 Ιουλίου 2020, η εκπομπή κατέγραψε μερίδιο τηλεθέασης 16,8%. Ακολουθούν ο Alpha με την εκπομπή “Happy Day” και 16,4%, o Ant1 με την εκπομπή «Tο Πρωινό» και 16,1%, το Open με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ποσοστό 14,4%.

Κατερίνα Καραβάτου  Κρατερός Κατσούλης τηλεθέαση STAR

Και τον Ιούνιο, η εκπομπή ήταν πρώτη, με μεγαλύτερη διαφορά από τον ανταγωνισμό, στο δυναμικό κοινό 18 – 54, σημειώνοντας τηλεθέαση 18,8%! Ακολουθούν ο Alpha με 16,4%, o Ant1 με 15,4% και το Open με 14,5%.

Σε μία τηλεοπτική σεζόν, με πολλές ιδιαιτερότητες και με την πανδημία του COVID-19 να κυριαρχεί και να αλλάζει τα δεδομένα, η εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» κράτησε συντροφιά στους τηλεθεατές που «Έμειναν Σπίτι», την περίοδο της καραντίνας, με αισιόδοξη διάθεση αλλά και με την ψυχραιμία, που απαιτούσαν οι στιγμές.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, θα ευχηθούν “Καλό Καλοκαίρι” στο τηλεοπτικό κοινό την Παρασκευή 10 Ιουλίου και θα δώσουν ραντεβού τον Σεπτέμβριο, για 4η χρονιά από το Star!

Δείτε εδώ αποκλειστικές πληροφορίες για την οριστική απόφαση για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Τι θα συμβεί με την Φωλιά των Κου Κου;