Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε με μαύρο ολόσωμο κολλητό μαγιό και... ανέβασε την θερμοκρασία

Πιο κούκλα από ποτέ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Πόζαρε με μαύρο ολόσωμο κολλητό μαγιό και... ανέβασε την θερμοκρασία

Η Δούκισσα Νομικού συγκαταλέγεται στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz και το απέδειξε και με αυτή τη φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει με μαύρο ολόσωμο μαγιό και να ανεβάζει την θερμοκρασία στο Instagram.

Το μοντέλο - παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην όμορφη Μύκονο, όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Στο νησί των ανέμων βρίσκονται κάθε καλοκαίρι με την οικογένεια της, αφού δραστηριοποιείται επαγγελματικά εκεί ο σύζυγός της.

Η Δούκισσα Νομικού, πολλές φορές μας έχει δείξει πως περνάει την ώρα της, τόσο στο απίστευτο σπίτι τους, όσο και στις βόλτες της.

Σε ένα από τα τελευταία της ποστς, την είδαμε να ποζάρει φορώντας ένα απίθανο μαύρο ολόσωμο μαγιό και έκανε χαμό.

Δούκισσα Νομικού μαγιό σώμα χωρίς ρετούς

"Τρέλανε" το Instagram η Δούκισσα Νομικού με το μαύρο μαγιό της

Η Δούκισσα Νομικού κατάφερε για ακόμα μία φορά, να "τρελάνει" το Instagram μιας και πόζαρε στον κήπο της, με το πιο hot μαύρο μπικίνι και μας έδειξε το σώμα της, το οποίο είναι πολύ γυμνασμένο και ιδανικό για το καλοκαίρι!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλει να περνάει το κάθε λεπτό από το μαγικό της καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο και δεν έχει καθόλου άδικο.

Οι διακοπές της για φέτος άρχισαν νωρίς και οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram μέχρι στιγμής, έχουν προκαλέσει σωστό πανικό στα social media.

Βέβαια, η Δούκισσα Νομικού, ανέβασε ένα στιγμιότυπο από τα παιχνίδια της με τον γιο της και στο Instagram. Δείτε το εδώ.

Σήμερα, πόζαρε στην κάμερα φορώντας ένα λευκό t-shirt και το στιλάτο μαύρο μαγιό της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, με το που ανέβασε τη φωτογραφία, τα likes έπεσαν "βροχή"!