Ματέο Παντζόπουλος: Αυτό είναι το προφίλ του στο instagram

Δείτε τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματέο Παντζόπουλος: Αυτό είναι το προφίλ του στο instagram

Ο Ματέο Παντζόπουλος μπορεί να κρατά μια διακριτική στάση στα media αλλά έχει προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα στο instagram αλλά λίγοι το ξέρουν.

Το Youweekly.gr σας αποκαλύπτει πως το προφίλ του είναι καμουφλαρισμένο αφού χρησιμοποιεί το όνομα του Onar. Δηλαδή έχει ένα account το οποίο είναι καθαρά και μόνο για την δουλειά του και την διαφήμιση του ξενοδοχείου του.

Μια φορά μάλιστα είχε δημοσιεύσει και story με την μικρή Μαρινούλα. Δείτε το εδώ

Φωτογραφίες από το προφίλ του Ματέο στο instagram

Ελένη: Φωτογράφισε τον Ματέο και τη Μαρινούλα στο σπίτι τους στα Άχλα - Το ανέβασε στο instagram

Τον Μάκη Παντζόπουλο και την μικρή Μαρινούλα φωτογράφισε η Ελένη Μενεγάκη στην βεράντα του σπιτιού τους στα Άχλα της Άνδρου. Η θέα που έχουν είναι μαγευτική, καθώς βλέπει όλο πρασινάδα.

Το ζευγάρι μαζί με τα παιδιά βρίσκεται στον επίγειο παράδεισο του και απολαμβάνει κάθε λεπτό από τις τελευταίες ώρες που τους έχουν μείνει πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, αφού οι κανονικές διακοπές δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία με τον Θοδωρή Μισόκαλο, την ώρα που είχαν επιβιβαστεί στο πλοίο.

«Επιτέλους το Σαββατοκύριακο ξεκινά και οι όμορφες παραλίες, μας περιμένουν φίλοι μου. Επιβιβάζομαι με προορισμό καταγάλανα νερά», έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια στη φωτογραφία που ανέβασε.

Λίγη ώρα αργότερα, πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της αδερφού, με τον οποίο πάει στην Άνδρο. Δείτε εδώ πόσο κοστίζει μία βραδιά τον Αύγουστο στο ξενοδοχείο του στην Άνδρο και θα πάθετε πλάκα!

Στην συνέχεια μοιράστηκε η ίδια μια φωτογραφία της, όπου την είδαμε να ποζάρει πιο λαμπερή και χαλαρή από κάθε άλλη φορά στις διακοπές της.

Η φωτογραφία της Ελένης με το Μάκη και την Μαρίνα στα Άχλα

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες η Ελένη Μενεγάκη, δημοσίευσε στο λογαριασμό της, μια από τις πιο τρυφερές φωτογραφίες της μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, απαθανάτισε τον Μάκη Παντζόπουλο και την Μαρινούλα, να ποζάρουν πλάτη στο φακό και να αγναντεύουν τη θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, στα Άχλα.

Η παρουσιάστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της και σε λίγες εβδομάδες που θα βρίσκεται εκτός τηλεόρασης θα αφιερώνει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια της. Ενώ, αποκάλυψε και τι θέλει να κάνει πολύ, που δεν έχει προλάβει μέχρι σήμερα.

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος σπίτι Άχλα Άνδρος