Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήρε θέση για το βίντεο της Τούνη - «Βάλε τον εαυτό σου...»

Η ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Πήρε θέση για το βίντεο της Τούνη - «Βάλε τον εαυτό σου...»

Θέση θέλησε να πάρει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το βίντεο της Ιωάννας Τούνη στο κανάλι της στο Youtube, όπου μίλησε για την πιο δύσκολη περίοδο που πέρασε στη ζωή της και συνεχίζει να περνάει.

Χθες το μεσημέρι η ξανθιά καλλονή μέσα από το κανάλι της, μίλησε για το ροζ βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, αλλά και για την γυμνή της φωτογραφία. Κα τα δυο περιστατικά έγιναν χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο, στο οποίοι η Ιωάννα Τούνη μιλάει ανοιχτά για όλα.

Έτσι λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να της δείξει την συμπαράσταση της και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την εξής ανάρτηση:

«Απλά βάλε τον εαυτό σου στην θέση αυτή και σκέψου ξανά πριν κρίνεις. Μπράβο σου για την δύναμη που βρήκες να μιλήσεις γι’ αυτό το θέμα»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Ιωάννα Τούνη

Θέση για το βίντεο της Τούνη πήρε εκτός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η Μαίρη Συνατσάκη

Την σιωπή της «έσπασε» η Ιωάννα Τούνη, για το ροζ βίντεο το οποίο κυκλοφόρησε. Με αφορμή λοιπόν τα όσα είπε, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να εκφράσει δημόσια την στήριξη της για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε και περνάει.

Η δημοσιογράφος, παρακολούθησε το βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο Youtube και πήρε θέση στα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο instastory της έγραψε:

«Την Ιωάννα δεν την ξέρω προσωπικά. Δεν τυχαίνει να την ακολουθώ στα social media. Δεν είναι προφανώς φίλη μου. Έχει όμως το σεβασμό μου που βρήκε το κουράγιο να ανεβάσει αυτό το βίντεο και να μιλήσει επιτέλους για το πώς τα θύματα αντίστοιχων άπειρων περιπτώσεων αισθάνονται. Εύχομαι πολύ σύντομα να δικαιωθεί νομικά και να υποστούν όλες τις συνέπειες του νόμου όσοι συμμετείχαν στην έκθεσή της».

Μαίρη Συνατσάκη Ιωάννα Τούνη

Να σημειώσουμε πως, για το εν λόγω βίντεο απευθύνθηκε στη Δίωξη.