Ετεοκλής Παύλου: Ξάπλωσε στο χαλί του σαλονιού του πήρε την κόρη του στα χέρια και την έκανε... βαράκια

Θα «λιώσετε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: Ξάπλωσε στο χαλί του σαλονιού του πήρε την κόρη του στα χέρια και την έκανε... βαράκια

Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένας απο τους πιο τρυφερούς μπαμπάδες της ελληνικής showbiz και αυτό το βίντεο όπου τον βλέπουμε να έχει κάνει την κόρη του βαράκια και να έχει ξαπλώσει στο χαλί του σαλονιού, το αποδεικνύει.

Ο γυμναστής και η Ελένης Χατζίδου αναρτούν αρκετά συχνά στα social media στιγμές από την καθημερινότητά με την δέκα μηνών μπέμπα τους που κλέβει πάντα τις εντυπώσεις και τα πιο όμορφα σχόλια.

Χθες, ο Ετεοκλής Παύλου, δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο με τη μικρή Μελίτα που μας έκανε να λιώσουμε. Ο Ετεοκλής Παύλου είναι ξαπλωμένος στο πάτωμα και κρατά στα χέρια του τη μπέμπα την οποία σηκώνει πάνω κάτω κάνοντας γυμναστική.

Το βίντεο τράβηξε η Ελένη Χατζίδου, η οποία σχολίασε χιουμοριστικά: «Τι έγινε; Δεκάκιλο;». Δείτε που «τσάκωσε» η κάμερα και τους τρεις τους πριν λίγες ημέρες.

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Η κορούλα τους είναι σκέτη γλύκα - Έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα

Η κορούλα της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου είναι σκέτη γλύκα και με κάθε φωτογραφία της «λιώνουνε». Η μικρή Μελίτα, μάλιστα, έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και η τραγουδίστρια δεν γινόταν να μην απαθανατίσει την στιγμή.

Το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφο περίοδο στη ζωή του, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό, μιας και στο J2us είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια.

Ενώ, θα τους δούμε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και σε ρόλο παρουσιαστών. Μέσα από τη συχνότητα του OPEN θα παρουσιάσουν εκπομπή και βγήκε η σχετική ανακοίνωση.

Ωστόσο, μέχρι να ξεκινήσουν απολαμβάνουν, όσο ελεύθερο χρόνο έχουν τον περνούν με την μπέμπα τους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής από την παραλία και «έλιωσαν» σίγουρα όλοι οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου κόρη