Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Σοφία Μουτίδου: Οι απίστευτες ατάκες για το Happy Day - «Γιατί ξυπνάνε κάθε πρωί και λένε...»

Το απίστευτο βίντεο

Σοφία Μουτίδου: Οι απίστευτες ατάκες για το Happy Day - «Γιατί ξυπνάνε κάθε πρωί και λένε...»
News 11.07.2020 13:22
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πριν από λίγες ημέρες το Happy Day, είχε σχολιάσει την νέα εκπομπή του OPEN με τίτλο The Booth. Ωστόσο, τα σχόλια που έκαναν δεν άρεσαν τόσο στην Σοφία Μουτίδου που έσπευσε να απαντήσει με απίστευτες ατάκες.

Η ηθοποιός, την οποία θα δούμε για πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστρια με το μοναδικό της χιούμορ "πέταξε" ατάκες "φωτιά".

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Μουτίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα απίστευτο βίντεο.

Αυτό είναι το βίντεο της Σοφίας Μουτίδου για το Happy Day

Κατά του Happy Day και του Alpha πέταξε απίστευτες ατάκες και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ανακοίνωση για την εκπομπή The Booth

Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία Ρήγα έρχονται κάθε μεσημέρι live στο «The Booth«, με την πιο feel good διάθεση, και μοιράζονται σκέψεις, χαρές και αγωνίες με τους τηλεθεατές.

Ζωντανό, άμεσο, διαδραστικό και με πολύ χιούμορ το «The Booth» έρχεται να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

OPENtv The Booth πρεμιέρα

Τέσσερις γυναίκες που έχουμε αγαπήσει μέσα από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυναμική τους παρουσία στα social media γίνονται η παρέα με την οποία οι τηλεθεατές θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα θα κουβέντιαζαν και με τους φίλους τους – φέρνοντας στο «τραπέζι» την αντικειμενική άποψη του «τρίτου» που μπορεί να δει τις καταστάσεις από απόσταση.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα επιστρατεύουν τη θετική διάθεση του αξεπέραστου «girl power» και από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, μας περιμένουν κάθε μεσημέρι στις 14:50 στο δικό τους «θάλαμο», στο «The Booth». Φεύγει από το OPENtv και πάει στον ALPHA αγαπημένο πρόσωπο. Δείτε εδώ ποιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Opentv: Τα νούμερα του Καλοκαίρι #NOT χτύπησαν κόκκινο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βγήκε στον αέρα του OPEN και έκανε την ανακοίνωση

Share