Ναταλία Γερμανού: Μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για την εγκυμοσύνη

Τα τρυφερά λόγια

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Μίλησε στον αέρα της εκπομπής της για την εγκυμοσύνη

Στον αέρα της εκπομπής της η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη που αποκαλύφθηκε για αγαπημένο της συνεργάτη. Αναφέρθηκε στο γεγονός, λέγοντας και της ευχές της.

Η παρουσιάστρια με το που καλωσόρισε τους συνεργάτες της με το ξεκίνημα του «Καλύτερα δεν γίνεται», σήμερα το μεσημέρι, κατευθείαν πήρε το λόγο.

Αρχικά θέλησε να πει τις ευχές της δημόσια θυμίζοντάς την πρόβλεψη που είχε κάνει όταν ξεκίνησαν τη συνεργασία τους, αποκάλυψε επίσης πως του έχει μεγάλη αδυναμία.

Η Ναταλία Γερμανού, αποκάλυψε πως του είχε πει πως όποιος συνεργάζεται μαζί της κάνει παιδιά. Δείτε εδώ και μια απίστευτη αποκάλυψη που έκανε πρώην συνεργάτες της.

Αυτός ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη

Αγαπημένο πρόσωπο του ALPHAtv περιμένει το πρώτο του παιδί και έκανε γνωστά τα ευχάριστα νέα, με μια φωτογραφία που δημοσίευσε την οποία, συνόδευσαν μερικά πολύ όμορφα λόγια.

Ο λόγος για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη, ο οποίος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με μια ανάρτηση πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Η σύντροφος του παρουσιαστή, Χαρά Σαράντη, θα φέρει στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτα τους. Στα 8 χρόνια κοινής πορείας, διανύουν ίσως την πιο όμορφη περίοδο της σχέσης τους.

«Αγαπητοί ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας κάτι πολύ σημαντικό. Ίσως το πιο σημαντικό που θα συμβεί στην ζωή μου. Μέσα στην κοιλίτσα της Χαράς μεγαλώνει ένα ανθρωπάκι. Το μέγεθος του σήμερα είναι όσο ένα Γκρέιπφρουτ! Περίεργο που συγκρίνουμε το μέγεθος του εμβρύου με φρούτα, αλλά βοηθάει και έχει και την πλάκα του. Θα χρειαστούμε όλη σας την αγάπη και θετική ενέργεια. Υ.Γ. Ευχαριστούμε όλους εσάς που το γνωρίζατε και το κρατήσατε μυστικό. Ξέρετε ποιοι είστε» αποκάλυψε, ο Παναγιώτης Χατζηδάκης στο Instagram. Ωστόσο, ένα ακόμη ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδί.

Παναγιώτης Χατζηδιάκης θα γίνει πατέρας

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Χατζηδάκη που θα γίνει πρώτη φορά μπαμπάς

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης γεννήθηκε το 1977 στον Πειραιά και έχει σπουδάσει γραφιστική ενώ με ακόμα 6 άτομα έχει δημιουργήσει από το 1999 εταιρεία με εφαρμογές για smart κινητά.

Τον γνωρίσαμε μέσα από διαφήμιση μπισκότων "Oreos". Έπειτα έγινε συμπαρουσιαστής της Σοφίας Αλιμπέρτη στο "Καλομελέτα κι έρχεται".

Συμμετείχε στην καθημερινή πρωινή εκπομπή του Mega "Όμορφος κόσμος το πρωί" με τη ειδική στήλη "Tip για tip".
Συμμετείχε μάλιστα και στην πρωινή εκπομπή του ANT1 "elatte" μαζί με τη Ράνια Θρασκιά, όπως επίσης και στον ΑΝΤ1 παρουσιάζοντας την εκπομπή "Laugh Attach" μαζί με τη Δούκισσα Νομικού.

Σήμερα, τον βλέπουμε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHAtv.