Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη λίγο μετά το τέλος του Έλα Χαμογέλα - Το ανέβασε στο instagram

Ποιος μένει και ποιος φεύγει την επόμενη σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη λίγο μετά το τέλος του Έλα Χαμογέλα - Το ανέβασε στο instagram

Μπορεί οι περισσότερες εκπομπές να δεχθούν αλλαγές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν όσον αφορά το δυναμικό της ομάδας τους, κάτι τέτοιο όμως δεν φαίνεται να ισχύει για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, στο Opentv, Έλα Χαμογέλα, αφού η ίδια η παρουσιάστρια λίγο μετά το τέλος της την Κυριακή ανέβασε φωτογραφίες στο instagram και το επιβεβαίωσε!

Στη λεζάντα των φωτογραφιών που θα δείτε παρακάτω η Σίσσυ Χρηστίδου, έγραψε χαρακτηριστικά "θα σας υποδεχτούμε και του χρόνου" και πόζαρε αγκαλιά με όλους τους συναδέλφους της μη αφήνοντας περιθώρια κάποιος να πιστέψει πως θα λείπει έστω κι ένας από την ομάδα.

«Αυτό το χαμόγελο εσείς μας το χαρίσατε και χάρη σε εσάς θα είμαστε εδώ να σας υποδεχθούμε και του χρόνου! Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ γεμάτο ευγνωμοσύνη στο κανάλι μας @opentvgr , την διοίκηση και τα στελέχη, αλλά και την υπέροχη ομάδα μας που φρόντισε να γίνεται πραγματικότητα κάθε μέρα το χαμόγελο μας αλλά και το δικό σας. Καλό μας καλοκαίρι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η παρουσιάστρια.

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος του Έλα Χαμογέλα

Σίσσυ Χρηστίδου Έλα χαμογέλα

Σίσσυ Χρηστίδου Opentv

Σίσσυ Χρηστίδου ομάδα Έλα Χαμογέλα

Πως αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές στον αέρα του Έλα Χαμογέλα η Σίσσυ Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια έχοντας καλεσμένους ζευγάρι από το J2US και συγκεκριμένα τα ζευγάρι που έφτασαν μέχρι τον τελικό - δείτε εδώ τα highlights - μας χάρισε μια τελευταία μοναδική εκπομπή για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

«Κάπου εδώ τελειώσαμε και εγώ δεν τα έχω αυτά καθόλου να ξέρετε! Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους όσους συμμετείχαν στο να βγαίνει αυτή η εκπομπή κάθε εβδομάδα στον αέρα. Όχι πάντα πολύ εύκολα αλλά με πάρα πολύ κόπο και πάρα πολύ αγάπη», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ευχαριστώ τους αρχισυντάκτες, τη δημοσιογραφική ομάδα, τα παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Παυλίτο και την Ελένη, την Αννούλα, την Μαίρη και όλη την ομάδα που βοήθησε για να είναι έτσι αυτή η εκπομπή. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για εσάς. Φυσικά το κανάλι, το OPEN που μας φιλοξενεί δυο χρόνια τώρα και κυρίως εσάς. Εσάς που ήσασταν δίπλα μας άλλη μια χρονιά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια. «Θα είμαστε και πάλι εδώ τον Σεπτέμβριο. Πιο δυνατοί, πιο γεροί, πιο έτοιμοι να κάνουμε και να δώσουμε σε εσάς ότι καλύτερο μπορούμε. Να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι, ήσυχο παιδιά, να μην κλειστούμε μέσα εύχομαι ούτε τώρα ούτε όταν γυρίσουμε. Σας αγαπάμε πάρα πολύ και σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας», είπε ολοκληρώνοντας. Να σημειώσουμε πως ξέσπασε στον αέρα με αφορμή τον ALPHA.