Διαφωνία στο Καλοκαίρι #NOT - "Ποια είναι η Ιωάννα Τούνη που ασχολούμαστε μαζί της;"

Αφορμή το ροζ βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διαφωνία στο Καλοκαίρι #NOT -

Χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Καλοκαίρι #ΝΟΤ αφού η Νάταλι Κάκκαβα βρέθηκε να διαφωνεί με την Ελένη Χατζίδου για την Ιωάννα Τούνη, αφορμή της συζήτησης αυτής στάθηκε το βίντεο που γύρισε η Ιωάννα αναφερόμενη στο ροζ στιγμιότυπο που διέρρευσε με εκείνη.

Συγκεκριμένα η Νάταλι Κάκκαβα και ο Γρηγόρης Γκουντάρας υποστήριζαν πως έπρεπε να μην δώσει τόση δημοσιότητα η ίδια και να το κρατήσει για εκείνη κάνοντας τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει σιωπηλά, ενώ η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ισχυρίστηκαν πως καλά έκανε και το είπε δημόσια γιατί με αυτό τον τρόπο έδωσε το βήμα σε κορίτσια που έχουν περάσει παρόμοιο περιστατικό να μιλήσουν και να μην φοβούνται πια.

Δείτε το βίντεο με την διαφωνία στο Καλοκαίρι #NOT για την Ιωάννα Τούνη

Αναφορά στο ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη έγινε και στο Happy Day και ο Χάρης Χριστόπουλος έκανε κάποιες αποκαλύψεις που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα.

Ντροπή σε σένα που βάφτισες ανήθικη την κάθε Τούνη!

Το είχα βάλει κι εγώ ειδοποίηση στο κινητό δεν θα το κρύψω! Από την στιγμή που ανακοίνωσε στο Instagram πως σε λίγες ώρες θα ανέβει βιντεάκι που θα μιλά πρώτη φορά για το ροζ βίντεο ήμουν alert. Όχι επειδή ήθελα να κράξω, να κουτσομπολέψω ή να γελάσω αλλά επειδή επιτέλους μια κοπέλα, μια γυναίκα βρήκε την ψυχική δύναμη να μιλήσει δημόσια για ένα θέμα τόσο εύθραυστο, τόσο προσωπικό, στάθηκε μπροστά στην κάμερα με ντροπή (Άλλος θα έπρεπε να ντρέπεται Ιωάννα!!!) και απολογήθηκε γιατί κάποτε έζησε έναν έρωτα όπως ακριβώς ήθελε εκείνη - έτσι δεν πρέπει άλλωστε ρε παιδιά;

Από τα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο είχα ανατριχιάσει, το πρώτο λεπτό που άρχισε να δακρύζει με έπιασαν και μένα τα κλάματα όχι γιατί έχω βιώσει κάτι παρόμοιο αλλά γιατί κατάφερε με τα λόγια της να με κάνει να βάλω τον εαυτό μου στην θέση της, έκανα εικόνα να ξυπνάω μια μέρα και να βλέπω κάτι τέτοιο να μου συμβαίνει και το στομάχι μου δέθηκε κόμπος. Πόσο φθηνό και ανήθικο είναι όταν κάποιος άνθρωπος που ερωτεύτηκες και εμπιστεύτηκες σε πληγώνει τελικά με έναν τέτοιο τρόπο;

«ΜΠΡΆΒΟ»! Αυτό θυμάμαι να φωνάζω ασυναίσθητα στο τέλος του βίντεο, σκουπίζοντας τα μάτια μου.

«ΝΤΡΟΠΉ»! Ντροπή σε σένα που την βάφτισες ανήθικη, ντροπή σε σένα που κάτω από τα ποστ της πας και σχολιάζεις «κάντε follow και στέλνω το βίντεο», ΝΤΡΟΠΉ σε σένα που είσαι γυναίκα και βιάστηκες να πεις «ας πρόσεχε», ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ σε σένα που για να δείξεις τάχα μου τον ανδρισμό σου προσπάθησες να μειώσεις και να εκθέσεις με τον χειρότερο τρόπο μια κοπέλα.

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ»! Σε μια κοπέλα που περνάει τόσο δύσκολα κι αντί να δείξει με το δάχτυλο τον θύτη δέχεται σιωπηλά τόσο καιρό την ψυχρή συμπεριφορά των «Θεών» που κρίνουν χωρίς να ξέρουν, χωρίς να σκέφτονται.

Μιλήστε! Η Ιωάννα Τούνη έκανε την αρχή. Μην φοβάστε, μη ντρέπεστε δεν είστε οι μόνες, δεν είστε μόνες.