Κατερίνα Λένη: Με αυτούς τους συμπαίκτες της έχει κρατήσει επαφές μετά το MasterChef

Ήρθε στην Ελλάδα και συναντήθηκε μαζί τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Λένη: Με αυτούς τους συμπαίκτες της έχει κρατήσει επαφές μετά το MasterChef

Η Κατερίνα Λένη έκανε λίγους και καλούς φίλους όσο καιρό έμεινε στο MasterChef και για το λόγο αυτό, κράτησε επαφή μαζί τους και μετά το τέλος του δημοφιλούς διαγωνισμού μαγειρικής του Star. Η ίδια μάλιστα, έσπευσε να συναντηθεί με τους φίλους της, με το που ήρθε στην Ελλάδα.

Πρόκειται χωρίς αμφιβολία για την πιο viral παίκτρια του φετινού διαγωνισμού. Η Κατερίνα Λένη κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ατάκες της, από το πρώτο κιόλας λεπτό που βρέθηκε στο MasterChef.

Η κόντρα της με τον Γιώργο ήταν γνωστή, ωστόσο είναι αλήθεια πως η ίδια είχε επιλέξει να έχει καλές σχέσεις με λίγους παίκτες μέσα από το σπίτι.

Με αυτούς τους συμπαίκτες της κράτησε επαφή η Κατερίνα Λένη μετά το MasterChef

Δύο από αυτούς ήταν και το ζευγάρι του διαγωνισμού, ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη. Για το λόγο αυτό, η Κατερίνα Λένη αποφάσισε να τους συναντήσει με την επιστροφή της στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Να σημειώσουμε πως ακόμα ένα πρώην παίκτης του MasterChef, ο Κώστας Νταλιάνης, μίλησε για τον Μπέλλο και τη Μαρία. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τη σχέση τους.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τους δυο τους και σχολίασε πως πρόκειται για «μία γνωριμία που θα μείνει».

Κατερίνα Λένη Μαρία Μπέλλος

Η Ντέμη Γεωργίου ξεσπά κατά της Κατερίνας Λένη

«Είμαι βίγκαν τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Άλκηστις, η σύζυγός μου, έπαθε μια διατροφική αλλεργία και της είπε ο γιατρός ότι πρέπει για κάποιο διάστημα να κόψει όλα τα ζωικά. Επειδή κι εγώ την λυπόμουν, να τρώω τώρα εγώ τον... άμπακό μου κι εκείνη να τρώει φασολάκια και ρυζάκι, είπα να της συμπαρασταθώ. Και είδαμε ότι υπάρχει μέλλον πάνω σε αυτό και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορες συνταγές και μας βγήκε σε πολύ καλό. Το εστιατόριό μας είναι μόνο βίγκαν. Η αλήθεια είναι ότι ο περισσότερος κόσμος που έρχεται δεν είναι βίγκαν. Το κρέας δεν μου λείπει καθόλου πλέον

Με αυτό τον τρόπο ξέσπασε η Ντέμη Γεωργίου για την Κατερίνα Λένη

«Η παραγωγή με πρόσεχε πάρα πολύ, οπότε είχα ότι θα μπορούσες να φανταστείς. Σαλάμια, τυριά, όλα τα πράγματα τα οποία ζητούσα. Οπτικά, δεν φαίνεται ότι είναι βίγκαν αυτά τα προϊόντα. Η Κατερίνα ποτέ δεν με τσάκωσε να τρώω κρυφά το βράδυ, δεν συνέβη ποτέ αυτό», είπε η Ντέμη Γεωργίου». Δείτε εδώ ωστόσο γιατί της ζήτησε συγγνώμη.