Θοδωρής Μισόκαλος: Πήγε να βρει την Ελένη στην Άνδρο - Οι πρώτες φωτογραφίες

Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές τους διακοπές

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θοδωρής Μισόκαλος: Πήγε να βρει την Ελένη στην Άνδρο - Οι πρώτες φωτογραφίες

Ο Θοδωρής Μισόκαλος ξεκίνησε ήδη τις καλοκαιρινές του διακοπές και γι΄αυτό το λόγο, πήγε να βρει την αγαπημένη του αδερφή, Ελένη Μενεγάκη, στην Άνδρο και συγκεκριμένα στα Άχλα. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού της στην Άνδρο, μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Ματέο Παντζόπουλος και τα παιδιά της.

Να σημειώσουμε βέβαια πως η Ελένη Μενεγάκη είχε επισκεφθεί την Άνδρο με τον αδερφό της και πριν από λίγες μέρες. Δείτε εδώ τις κοινές τους φωτογραφίες.

Αυτές τις μέρες ωστόσο τους επισκέφθηκε και ο αγαπημένος της αδερφός, Θοδωρής Μισόκαλος, ο οποίος βρήκε μία ευκαιρία να ξεσκάσει από την καθημερινότητά του και να απολαύσει τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Μισόκαλος ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές του.

Θοδωρής Μισόκαλος Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη αδερφός

Θοδωρής Μισόκαλος: Το βίντεο της Ελένης που έφερε στην επιφάνεια

Ο Θοδωρής Μισόκαλος έφερε στην επιφάνεια ένα βίντεο της Ελένης Μενεγάκη από την περίοδο που ήταν στην αρχή της καριέρας της και είχε πάρει μέρος σε αγαπημένη σειρά της τηλεόρασης.

Πριν από τρεις ημέρες η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό μέσα από την τελευταία της εκπομπής στον ALPHA. Στο πλευρό της βρέθηκαν αγαπημένα της πρόσωπα, όπου μίλησαν για εκείνη με τα πιο όμορφα λόγια.

Ο αδερφό της μπορεί να μην βρέθηκα στο πλατό για να την στηρίζει, ωστόσο παρακολούθησε όλη την εκπομπή από το σπίτι του, όπως θα δείτε παρακάτω.

Πριν από λίγες ώρες, ο Θοδωρής Μισόκαλος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακόμη ένα βίντεο της αδερφής του., συγκεκριμένα ένα instastory στο οποίο φαίνεται να παρακολουθεί τη σειρά «Πάτερ Ημών» η οποία προβλήθηκε για πρώτη φορά το 1995 και συμμετείχε και η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη για το χωρισμό της Ελένης με τον Γιάννη Λάτσιο λίγες ώρες πριν την αποχώρηση της από τον ALPHA.

Θοδωρής Μισόκαλος: Το μήνυμα που έστειλε στην αδερφή του την ώρα που αποχαιρετούσε το κοινό

Ο Θοδωρής Μισόκαλος βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της αδερφής του, Ελένης Μενεγάκη και την στηρίζει σε κάθε της βήμα, είτε αυτό είναι προσωπικό είτε είναι επαγγελματικό. Έτσι, σήμερα στην τελευταία της εκπομπή θέλησε να της στείλει ένα μήνυμα την ώρα που αποχαιρετούσε το κοινό της.

Ο αδερφός της παρουσιάστριας από τον δεύτερο γάμο της μητέρας της, βρισκόταν στο σπίτι και παρακολουθούσε την εκπομπή της, ενώ δεν έκανε ζάπινγκ λεπτό την ώρα που βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, θέλησε να κάνει μερικές αναρτήσεις και να στείλει το δικό του μήνυμα. Την ώρα που αποχαιρετούσε την πρώτη φορά τους τηλεθεατές της τράβηξε ένα story και έγραψε πως είναι υπερήφανος για εκείνη. Δείτε ωστόσο εδώ το φιλί που έδωσε στον Ματέο στον αέρα της εκπομπής.

Θοδωρής Μισόκαλος Ελένη Μενεγάκη