Με μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι η Μελίνα Ασλανίδου - Φωτογραφία από την παραλία

Χωρίς ρετούς το σώμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι η Μελίνα Ασλανίδου - Φωτογραφία από την παραλία

Νέα φωτογραφία έσκασε στο instagram από την Μελίνα Ασλανίδου! Στιγμές χαλάρωσης περνάει η τραγουδίστρια στην Κρήτη και φωτογραφήθηκε πάνω στην ξαπλώστρα της με ένα μικροσκοπικό κίτρινο μπικίνι.

Εννοείται πως η φωτογραφία που ανέβηκε πριν από λίγες ώρες στα social media "πνίγηκε" από likes και σχόλια, αφού οι αναλογίες της μάγεψαν τους διαδικτυακούς της φίλους

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με το κίτρινο μπικίνι της

Μελίνα Ασλανίδου: "Τρέλανε" με το καυτό της μαγιό - Το κορμί της χωρίς ρετούς... αναστατώνει

Η Μελίνα Ασλανίδου "τρέλανε" κόσμο με το καυτό μαγιό που φόρεσε και πήγε στην παραλία για να κάνει βουτιές στη θάλασσα. Το κορμί της χωρίς ίχνος ρετούς, αναστάτωσε τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι αναλογίες που διατηρεί στο κορμί της είναι απίστευτες.

Η τραγουδίστρια εδώ και δυο περίπου χρόνια κατοικεί μόνιμα στο όμορφο νησί της Κρήτης, καθώς εκεί μένει και κατάγεται ο σύντροφός της. Η ίδια επέλεξε να βάλει σε προτεραιότητα τη σχέση της, ωστόσο, την μεγάλη της αγάπη που είναι το τραγούδι δεν το αφήνει.

Πριν την περίοδο της καραντίνας και του κορωνοϊού, μοίραζε έτσι τα επαγγελματικά της, ώστε να μην βρίσκεται πολλές ημέρες την εβδομάδα στην Αθήνα και να περνάει το χρόνο της με τον αγαπημένο της. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι.

Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου με καυτό μαγιό

Πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια απίστευτη φωτογραφία της από την παραλία φορώντας ένα μικροσκοπικό μαγιό.

Η τραγουδίστρια, απολαμβάνει ειδικά τώρα τις ημέρες του καλοκαιριού, τις ομορφιές της Κρήτης, ενώ καθημερινά κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία της κάτω από τον ήλιο. Δείτε και το βίντεο της που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης.

Μελίνα Ασλανίδου μαγιό

Να πούμε πως μια τυχαία συνάντηση είχε η Μελίνα Ασλανίδου με έναν αγαπημένο παίκτη του Survivor, ο οποίος είχε βγει και νικητής στο ριάλιτι, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο. Στα social media μάλιστα, δημοσίευσαν μια κοινή τους φωτογραφία.

Μετά το τέλος της καραντίνας η Μελίνα Ασλανίδου κάνει τις βόλτες της στο όμορφο νησί. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, έπεσε πάνω σε έναν παίκτη του Survivor και έβγαλαν και μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος από την όμορφη Σκιάθο, βρέθηκε στο νησί της Κρήτης και συνάντησε την τραγουδίστρια. Δείτε ωστόσο, το μήνυμα όλο νόημα που είχε στείλει.

Μελίνα Ασλανίδου Survivor