Αυτό είναι το πιάτο που επέλεξε να μαγειρέψει η Ελένη Φουρέιρα

Θα σας τρέξουν τα σάλια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτό είναι το πιάτο που επέλεξε να μαγειρέψει η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να μπει για λίγο στην κουζίνα της και να μεγαλουργήσει, καθώς επέλεξε να μαγειρέψει με τα χεράκια της, ένα πολύ λαχταριστό πιάτο, το οποίο προσέφερε σε έναν καλό της φίλο.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μας απέδειξε πως είναι καλή και στη μαγειρική. Μπορεί κατά τη διάρκεια της καραντίνας να χρειάστηκε να σταματήσει προσωρινά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ωστόσο μετά την άρση του lockdown το έριξε για τα καλά στη δουλειά.

Μετά την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, Temperatura, η Ελένη Φουρέιρα απογειώθηκε για τα καλά και εδραιώθηκε εκ νέου στην μουσική σκηνή. Δείτε εδώ και την αποκάλυψη που έκανε η Ελένη Φουρέιρα για το δώρο που έκανε στους γονείς της.

Το πιάτο που μαγείρεψε η Ελένη Φουρέιρα

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει να μοιράζεται μόνο στιγμιότυπα από την δουλειά της, ωστόσο, ο καλός της φίλος, Μάρκος Ανδριώτης, θέλησε να ανεβάσει μία φωτογραφία από το φαγητό που του έφτιαξε.

Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια μαγείρεψε μία πολύ λαχταριστή σούπα!

Ελένη Φουρέιρα μαγειρική

Αυτό είναι το πιάτο που έχει σταματήσει να τρώει η Ελένη Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα έχει το πιο καλλίγραμμο κορμί της ελληνικής showbiz, αυτό είναι δεδομένο αλλά ξέρεις πως έχει πετύχει αυτούς τους κοιλιακούς και τα τέλεια οπίσθια; Αφαιρώντας 1 και μοναδική τροφή από την καθημερινότητά της! Είναι καιρός να την σταματήσεις κι εσύ!

Η Ελένη έχει παραδεχτεί πολλές φορές πως αγαπά το καλό φαγητό και είναι ιδιαίτερα λαίμαργη. Για να καταφέρνει να διατηρείται στα 51 κιλά με ύψος 1,70, γυμνάζεται πολύ και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της.

Ελένη Φουρέιρα δίαιτα τι δεν τρώει

Η Ελένη συνηθίζει να τρώει τα πάντα αλλά προσέχοντας πάντα την ποσότητα του φαγητού. Καταναλώνει πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα και αποφεύγει τα βαριά γεύματα το βράδυ. Ωστόσο, η 1 και μοναδική τροφή που έχει αποκλείσει εντελώς από το διατροφολόγιο της είναι οι τηγανιτές πατάτες!