Πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς κάνει το απόλυτο throwback - Δείτε τον 42 χρόνια πριν

Αγνώριστος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς κάνει το απόλυτο throwback - Δείτε τον 42 χρόνια πριν

Το απόλυτο throwback αποφάσισε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένας πολύ αγαπημένος πρωταγωνιστής από την επιτυχημένη σειρά του ANT1, Το Καφέ της Χαράς. Στη φωτογραφία που ανέβασε, μπορείτε να τον δείτε 42 χρόνια πριν, δηλαδή στα 18 του.

Μπορεί η σειρά να πάγωσε προσωρινά, ωστόσο η επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση, συνοδεύτηκε από μεγάλη νοσταλγία από το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο την αγκάλιασε για ακόμα μία φορά.

Το Καφέ της Χαράς ωστόσο πρόκειται να επιστρέψει και πάλι. Δείτε πρώτοι εδώ τα νέα επεισόδια της σειράς!

Αυτός ο πρωταγωνιστής του Καφέ της Χαράς έκανε το απόλυτο throwback

Ο λόγος για τον Χάρη Ρώμα, ο οποίος είναι γνωστός λάτρης των social media και γι' αυτό το λόγο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα στιγμιότυπο, το οποίο τραβήχτηκε πριν από 42 ολόκληρα χρόνια.

Ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής των μεγάλων επιτυχιών του ANT1, είναι πραγματικά αγνώριστος στη φωτογραφία που ανέβασε!

«Θέλετε να σας τρελάνω κι άλλο; Ήμουνα ΚΑΙ 18!!!!», έγραψε ο γνωστός ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς πρωταγωνιστής στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1

Ηθοποιός του Καφέ της Χαράς πρωταγωνιστής στη νέα δραματική σειρά του ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον «Άρη» η κατά κόσμον Γιώργο Καραμίχο που θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να παίξει στη νέα σειρά.

Ο Γιώργος Καραμίχος τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική, αφού δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά στον χώρο της υποκριτικής.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα είπε το πρωί της Παρασκευής ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” ο πετυχημένος ηθοποιός από τον ερχόμενο χειμώνα θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Καραμίχος, λοιπόν, θα είναι ο πρωταγωνιστής της νέας καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, που θα αντικαταστήσει “Τη Γυναίκα χωρίς Όνομα”. Τη σειρά θα γράφει, μάλιστα, η Μαρία Γεωργιάδου και τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Βίκυ Μανώλη.

Δείτε εδώ ποιος θα πεθάνει στο Καφέ της Χαράς.

Δείτε το βίντεο: