Καφέ της Χαράς - νέα επεισόδια ΑΝΤ1: Ο Φατσέας ξανά στο κρεβάτι με την Σταυρούλα!

Spoiler για την δεύτερη σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καφέ της Χαράς - νέα επεισόδια ΑΝΤ1: Ο Φατσέας ξανά στο κρεβάτι με την Σταυρούλα!

Μια απίστευτη ανατροπή θα παρακολουθήσουμε στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς που θα παιχτούν στον ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, και σας έχουμε ένα spoiler φωτιά! Ο Φατσέας θα βρεθεί ξανά στο κρεβάτι της Σταυρούλας και... θα υπάρξει επανασύνδεση;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου στο My Tv, η συμμετοχή και η εμφάνιση της Σταυρούλας στην πρώτη παράσταση που θα ανέβει στο Κολοκοτρωνίτσι αναστατώνει τον πρώην σύζυγο της, τον Φατσέα, με αποτέλεσμα να «ξυπνάει» η ερωτική φλόγα μέσα του, η οποία γρήγορα δυναμώνει. Αργά το βράδυ, λοιπόν, το πρώην ανδρόγυνο παραδίνεται στο πάθος του.

Την επόμενη μέρα, ο Φατσέας λέει στον Σταύρακα όσα συνέβησαν ανάμεσα σε εκείνον και τη Σταυρούλα, με τον ίδιο να δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει και να γίνει ένας τίμιος οικογενειάρχης.

Η Σταυρούλα, από την πλευρά της, βρίσκεται στο γραφείο του δημάρχου και ούσα ξαπλωμένη στον καναπέ εκμυστηρεύεται στο Όθωνα ότι υπέκυψε στις ορέξεις του πρώην συζύγου της και, όπως παραδέχεται με δισταγμό, δεν το μετανιώνει.

Βέβαια, ρίχνει ευθύνες σε εκείνον και τον γιο της, τον Μιχαήλ, που έφυγαν και την άφησαν μόνη με τον Φατσέα. Στο μεταξύ, τη συζήτηση διακόπτει ο Θόδωρος, ο οποίος κατηγορεί τον Όθωνα ότι εξαιτίας του η Σταυρούλα έμπλεξε ξανά με τον Φατσέα, με εκείνη να ζητάει από τον πρώτο να μιλήσουν ιδιαιτέρως. Τότε η Σταυρούλα τού αποκαλύπτει ότι ναι μεν υπήρξε ένα σαρκικό πάθος, αλλά δεν ξέρει αν θα ξαναγίνει ζευγάρι με τον Φατσέα.

Λίγα λεπτά μετά, κι ενώ η συζήτηση ανάμεσα σε Σταυρούλα και Θόδωρο βρίσκεται σε εξέλιξη, μπαίνει στο γραφείο ο Φατσέας κρατώντας τις βαλίτσες του για να γυρίσει στο σπίτι τους.

Επίσης, ένας νέος χαρακτήρας θα μπει στην σειρά αλλά θα πεθάνει μετά από τρία επεισόδια! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Παντρεύονται Μάνος και Αρετή στο Καφέ της Χαράς - Κουμπάρα τους η Βάλια Χάσκα

Τελικά γίνεται το χατίρι του Περίανδρου Πώποτα! Ο γιος του, Μάνος, ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με την επί χρόνια αγαπημένη του, Αρετή. Και η Βάλια Χάσκα όμως είναι παρούσα στο μυστήριο, ως... κουμπάρα. Έχουμε σούπερ αποκλειστικό για το Καφέ της Χαράς που... έρχεται!

Το Κολοκοτρωνίτσι καμία επιδημία δεν μπορεί να το επηρεάσει. Οι πάντα αγαπημένοι του «κάτοικοι» βρίσκονται εδώ και δυο μήνες, ξανά, στις επάλξεις, κρατώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικό κοινού αμείωτο με τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ανεβάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ευχή όλων είναι να ολοκληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα επεισόδια, προκειμένου να συνεχιστεί η προβολή της σειράς ακόμα και στο ενδεχόμενο μιας δεύτερης καραντίνας.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το περιοδικό TiviSirial - Κυκλοφορεί αυτή την εβδομάδα σε όλα τα περίπτερα με σούπερ αποκλειστικά τηλεοπτικά θέματα - Μην το χάσετε!

Οι τηλεθεατές που στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν έδειξαν ξεκάθαρα την προτίμησή τους στην παλιά σειρά του καναλιού, περιμένουν με κομμένη την ανάσα τη συνέχεια στις σχέσεις όλων... αλλά και τις νέες αφίξεις του χωριού που θα φέρουν ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση στους Κολοκοτρωνιτσιώτες και τις Κολοκοτρωνιτσιώτισσες.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ

Παρόλο που οι περισσότεροι περιμένουν την εξέλιξη στη σχέση της Στέλλας με τον ισχυρό άντρα του χωριού, τον Περίανδρο Πώποτα, σε πρώτο πλάνο θα δούμε τον Μάνο με την Αρετή. Παρόλο που εκείνος δεν είναι απόλυτα σίγουρος για τα συναισθήματά του και έχει αρχίσει να έρχεται κοντά με τον παιδικό του έρωτα τη Βάλια Χάσκα, τελικά, θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Αρετή, τη γιατρό του Κολοκοτρωνιτσίου. Και αν νομίζετε πως η Βάλια θα μείνει μακριά και ανεπηρέαστη από το γεγονός, κάνετε λάθος. Η κόρη της Χαράς, που άνοιξε ξανά το καφέ, θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μυστήριο. Συγκεκριμένα, θα είναι η κουμπάρα του ζευγαριού. Θα ολοκληρωθεί όμως το μυστήριο που διακαώς επιθυμεί η νύφη;