Εκτός J2us η Βίκυ Κάβουρα - Τι συνέβη

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός J2us η Βίκυ Κάβουρα - Τι συνέβη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day η Βίκυ Κάβουρα φαίνεται να βρίσκεται εκτός του J2us την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Η Βίκυ Κάβουρα εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα του Νίκου Κοκλώνη και η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε έκπληξη.

Η Τίνα ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Κάτι έχει δημιουργηθεί, εκεί υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο. Φαίνεται ότι τη θέση της Βίκυς Κάβουρα παίρνει μια νέα και πολλά υποσχόμενη και χωρίς τηλεοπτική εμπειρία».

Να υπανθυμίσουμε πως ο Νίκος έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα να συμμετέχει στο παιχνίδι!

J2us - Πανικός στο Twitter με το μαύρο σουτιέν της Βίκυς Κάβουρα

Αδιανόητο πανικό προκάλεσε η έναρξη του Just the 2 of us στο Open και συγκεκριμένα η εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα με ένα bralette που αρκετοί χαρακτήρισαν ως σουτιέν.

Tο λαμπερό μουσικό σόου «Just The 2 Of Us» επέστρεψε απόψε, βράδυ Σαββάτου στον αέρα του OPEN σε ένα πλατό χωρίς κοινό, λόγω κορωνοϊού - δείτε το βίντεο της έναρξης εδώ! Το πρώτο πλάνο στην «Queen Dina» που ακούει στο όνομα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που ακούγεται πως έλαβε μεγάλο ποσό για να πει το ναι. Στο σόου όμως, υπάρχει κι ένα άλλο θηλυκό που της έκλεψε τα φώτα.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια Βίκυ Κάβουρα, η οποία εμφανίστηκε στην πρεμιέρα μόνο με ένα μαύρο σουτιέν. Μια ενδυνατολογική επιλογή που δεν είθισται στην τηλεοπτική κάμερα και πολύ θα θέλαμε να μάθουμε το στυλίστα που «έχτισε» το outfit.

Η εμφάνιση της Κάβουρα προκάλεσε σεισμό στο Twitter:

Twitter j2us

Βίκυ Κάβουρα j2us