Ελένη Μενεγάκη: Χαμός με το μπλουζάκι που φόρεσε στην Άνδρο - Η στάμπα πάνω πέταξε το "καρφί"

Τα λόγια είναι περιττά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Χαμός με το μπλουζάκι που φόρεσε στην Άνδρο - Η στάμπα πάνω πέταξε το

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει τίποτα τυχαία και όλο αυτά τα χρόνια την έχει αποδείξει την συγκεκριμένη θεωρεία και με το παραπάνω! Πρόσφατα, κυκλοφόρησε στην Άνδρο με ένα μπλουζάκι που με την στάμπα του προκάλεσε χαμό!

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την παραλία του Όναρ - δείτε βίντεο από το ξενοδοχείο που ανέβηκε πρόσφατα - όπου καθόταν χαλαρή... Τα σχόλια έπεσαν βροχή από κάτω, όπως φυσικά και τα likes αλλά λίγοι ήταν εκείνοι που παρατηρώντας πιο προσεκτικά είδαν πως πάνω η μπλούζα της έγραφε "Κάνε ότι θέλεις να κάνεις".

Η φράση αυτή χαρακτηρίζει άνετα την Ελένη Μενεγάκη! Πρώτη από όλους, αξίζει να σημειωθεί, πως το σχολίασε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Ελένη Μενεγάκη μπλούζα με στάμπα

Φωτογραφία από παραλία της Άνδρου με την Ελένη Μενεγάκη και την Μαρινούλα

Η μικρή Μαρίνα με την Ελένη Μενεγάκη εδώ και μέρες περνούν χαλαρές στιγμές στην Άνδρο. Η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία είναι μαζί σε μια παραλία.

Μπορεί η μικρή Μαρίνα στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο να μην φαίνεται στο πλάνο, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως το καπέλο που φαίνεται να φοράει η ίδια και η τσάντα η ροζ που βρίσκεται δίπλα της είναι της μικρής.

Η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με την μικρή Μαρίνα

Δείτε εδώ και την τρυφερή φωτογραφία που είχε ανεβάσει ο Ματέο στο instagram με την μικρή Μαρίνα λίγες ημέρες πριν.