Η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

«Λιώσαμε»!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του! Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η αθλήτρια είναι μεγάλη λάτρης των social media και έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από την πισίνα, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Πετρούνια!

Βασιλική Μιλλούση: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό χωρίς φίλτρα στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης

Όπως έγινε προσφάτως γνωστό, ηΒασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας περιμένουν δεύτερο παιδί! Παρ'όλα αυτά, η καλλίγραμμη αθλήτρια παραμένει εντυπωσιακή καθώς η σιλουέτα της είναι προσεγμένη. Τα κιλά της εγκυμοσύνης που έχει πάρει είναι ελάχιστα και εκείνη πιο όμορφη από ποτέ.

Η Βασιλική επέλεξε, αυτή την Τετάρτη το απόγευμα, να μοιραστεί με τον διαδικτυακό κόσμο,μια σχετική ανάρτησή της στο instagram, όπου τη βλέπουμε να φοράει ένα στυλάτο μαγιό.

Όπως βλέπουμε στη φωτογραφία η καλλονή Βασιλική ποζάρει γλυκά, ακτινοβολώντας ολόκληρη, με το ολόσωμο μαγιό της. Μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια απολαμβάνουν τις καλόκαιρινές τους διακοπές στην υπέροχη Τήνο, ενώ η κοιλίτσα της είναι εμφανώς φουσκωμένη.

Βασιλική Μιλλούση Έγκυος Για Δεύτερη Φορά

Βασιλική Μιλλούση: Έτσι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Η αποκάλυψη στο Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε πως έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. Με μια φωτογραφία στο Instagram έδειξε στους followers της πως κατάφερε να απαλλαχθεί από τα κιλά που πήρε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή αθλήτρια και ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και την ευτυχία τους συμπλήρωσε ο ερχομός της κόρης τους Σοφίας.

Η Βασιλική Μιλλούση είναι λάτρης των social media και αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε ένα Q&A στο Instagram και μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούσε στο πως έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η αθλήτρια πήρε μόνο 9 κιλά ωστόσο μέσω της γυμναστικής κατάφερε πολύ σύντομα να τα χάσει.

Βασιλική Μιλλούση Πετρούνιας