Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε... στριπτίζ και «έριξε» το Instagram

Πανικός με το νέο της βίντεο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε... στριπτίζ και «έριξε» το Instagram

Η Στέλλα Μιζεράκη αποφάσισε να κάνει κανονικό πανικό στα social media και έτσι ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο κάνει ένα διαφορετικό στριπτίζ προκειμένου να διαφημίσει τη νέα συλλογή της. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, η ανάρτησή της αυτή, «έριξε» το Instagram!

Κάθε της εμφάνιση στα social media είναι ικανή να.. κολάσει! Η Στέλλα Μιζεράκη έχει πάντα τον τρόπο να εντυπωσιάζει και να κάνει χαμό.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται το κλασικό τραγούδι του στριπτίζ. Η Στέλλα Μιζεράκη ωστόσο δε γδύνεται, απλά παρουσιάζει τα ρούχα από τη νέα κολεξιόν της συλλογής της. Η Στέλλα Μιζεράκη έκανε την πιο ανατρεπτική αλλαγή στα μαλλιά της. Δείτε τη εδώ!

«Τρελός» ο Χταπόδιας - Τι το απίστευτο έκανε για τα μάτια της Στέλλας Μιζεράκη;

Φουλ ερωτευμένοι είναι η Στέλλα Μιζεράκη και ο Χταπόδιας και το απέδειξαν με μια απίστευτη κίνηση. Για τα μάτια της νικήτριας του Power of love, ο Instagramer έκανε τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της καλής του.

Την είδηση έκαναν γνωστή στο Πρωινό και συγκεκριμένα η Νάνσυ Παραδεισανού η οποία καθημερινά μας μεταφέρει τα νέα που κυκλοφορούν στα social media, αλλά και τα hot νέα της showbiz.

Χταπόδιας Στέλλα Μιζεράκη Τατουάζ

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, ο Χταπόδιας έκανε ένα μεγάλο τατουάζ στο πόδι του το πρόσωπο της Στέλλας Μιζεράκη, έπειτα από μόλις δυο μήνες που βρίσκονται σε σχέση.

Η Στέλλα Μιζεράκη είχε κάνει και μια αποκάλυψη για το μνημόσυνο του Πάνου Ζάρλα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο πριν από ένα χρόνο την ημέρα των γενεθλίων του. Γιατί η μητέρα του αποφάσισε να φορέσει λευκά;