«Έσκασε» ο γάμος που δεν περίμενε κανείς στην showbiz

Το πιο απρόσμενο ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» ο γάμος που δεν περίμενε κανείς στην showbiz

Μόλις σήμερα «έσκασε» η είδηση για έναν γάμο που δεν περίμενε κανείς στη διεθνή showbiz. Το ζευγάρι έχει μεγάλη διαφορά ηλικίας, ωστόσο οι δυο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και να θέλουν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, μία πολύ γνωστή ηθοποιός και ένας αγαπημένος τραγουδιστής πρόκειται να ενωθούν σε λίγο καιρό με τα δεσμά του γάμου, μιας και η πρόταση έχει ήδη γίνει!

Ευχάριστα βέβαια είναι τα νέα και στο Buckingham καθώς έγινε γνωστός ένας μυστικός γάμος που έλαβε χώρα. Δείτε εδώ αναλυτικά πληροφορίες γύρω από το γεγονός.

Αυτό είναι το ζευγάρι που ετοιμάζεται να ανακοινώσει το γάμο του

Ο λόγος για τον Κρις Μάρτιν και την Ντακότα Τζόνσον, οι οποίο δείχνουν να είναι full in love!

«Ο Κρις και η Ντακότα περνούν ένα όμορφο καλοκαίρι κι έχουν παγιώσει τη σχέση τους. Είχαν τα πάνω τους και τα κάτω τους στο παρελθόν και παρόλο που ο Κρις ανησυχούσε ότι ήθελαν διαφορετικά πράγματα, η Ντακότα είναι εξαιρετικά χαρούμενη και έτοιμη να δεσμευτεί. O Κρις της αγόρασε ένα δαχτυλίδι ως ένδειξη της πρόθεσής του και κανείς δεν θα εκπλαγεί αν ακολουθήσει μια επίσημη ανακοίνωση αρραβώνων», ανέφερε μια ανώνυμη πηγή.

Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Το ανακοίνωσαν στο Facebook

Τα ευχάριστα νέα έφτασαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως σε λίγο καιρό παντρεύονται. Οι ίδιο αποφάσισαν να κάνουν γνωστά τα χαρμόσυνα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έτσι δε δίστασαν να μοιραστούν την είδηση του γάμου τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Απίστευτη ωστόσο ήταν και η είδηση πως παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Δείτε εδώ ποιοι είναι.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz που παντρεύται

Ο λόγος για τη Βαρβάρα Φίλιου και τον Βλάση Μάρα. Οι δύο αθλητές θα ενωθούν σε λίγο καιρό με τα δεσμά του γάμου και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή της φωτογραφία με τον Βλάση Μάρα και έγραψε: «ΕΙΠΑ ΝΑΙ!».

Βλάσης Μάρας - Βαρβάρα Φίλιου γάμος