Διπλό κακό "χτύπησε" τον Stan

Τι του συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Διπλό κακό

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θέλησε να κάνει χθες ο Stan, ωστόσο του βγήκε… ξινή! Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πώς όχι μόνο έπεσε θύμα κλοπής στην Ακρόπολη, καθώς του πήραν το πορτοφόλι αλλά σε μια προσπάθεια να πιάσει τον κλέφτη… έπαθε θλάση στο πόδι του. Όμως, ο Stan δεν έχασε την ψυχραιμία του και όπως ανέφερε στα social media… υπάρχουν και χειρότερα!

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση θαυμαστή του για το πώς είναι ψυχικά αυτές τις ημέρες, ο Stan απάντησε: «Σε γενικές γραμμές πολύ καλά, αν και σήμερα που πήγα στην Ακρόπολη βόλτα, μας έκλεψαν το πορτοφόλι και κυνηγούσα μέσα στα βράχια τον κλέφτη με αποτέλεσμα να πάθω και θλάση στο πόδι! Όλα καλά όμως! Υπάρχουν και χειρότερα».

κλέψανε τον STAN

Full ερωτευμένος ο Stan! Το βίντεο με κορίτσι του - Τι κάνουν στο σπίτι τους;

Ο Stan είναι full ερωτευμένος και έχουμε ένα βίντεο που ανέβασε μαζί με το κορίτσι του, μέσα από το σπίτι τους. Πώς περνά το ζευγάρι την καραντίνα του;

Ο Stan όχι μόνο είναι full ερωτευμένος αλλά μένει στο σπίτι μαζί με την αγαπημένη του Βέρα Σωτηροπούλου και εμείς είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρώτα πλάνα από το σπίτι τους. Τι έκανε το αγαπημένο ζευγάρι, που είναι και αυτό σε καραντίνα αυτή την περίοδο;

Ειδικότερα μέσα από την εκπομπή Πρωινό είδαμε ένα βίντεο, που ανέβασαν στο Tik Tok. Σε αυτό είναι οι δυο τους μέσα στο σπίτι τους και χορεύουν. Ο γνωστός καλλιτέχνης δεν μοιράζεται συχνά πληροφορίες για την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν κρύβει τον έρωτά του για την αγαπημένη του σύντροφό ή οποία πρέπει να σας πούμε ότι είναι δικηγόρος. Σε αυτήν βρήκε λοιπόν, ξανά τον έρωτα, μετά και από τον χωρισμό του.

TAGS