Ζέτα Μακρυπούλια: Ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με γκρι μαγιό - Όλοι "κόλλησαν" στα πόδια της

Έγινε χαμός στο Instagram

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ζέτα Μακρυπούλια: Ανέβασε ολόσωμη φωτογραφία με γκρι μαγιό - Όλοι

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να ανεβάσει μία υπέροχη ολόσωμη φωτογραφία, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα γκρι μαγιό. Είναι περιττό βέβαια να σας πούμε πως όλοι, "κόλλησαν" με τα δίμετρα πόδια της παρουσιάστριας.

Η γνωστή παρουσιάστρια του ANT1 απολαμβάνει καθημερινά τις διακοπές της μιας και για τώρα έχει βάλει μία "παύση" στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, οι οποίες θα ξεκινήσουν και πάλι με τη νέα σεζόν στον ANT1.

Έτσι, έχει αφήσει την Αθήνα και μαζί της τις έγνοιες, ενώ βρίσκεται μαζί με τον Νίκο Μουτσινά. Σήμερα λοιπόν ανέβασε στον λογαριασμό της μία πολύ ιδιαίτερη φωτογραφία με μαγιό.

Όπως θα διαπιστώσετε, το σώμα της είναι απλά αψεγάδιαστο ενώ τα πόδια της είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά.

Στα αδύνατά της η Ζέτα Μακρυπούλια - Οι νέες φωτογραφίες με μαγιό που το αποκαλύπτουν

Πάντοτε είχε τέλειο κορμί η Ζέτα Μακρυπούλια αλλά αυτή την περίοδο το έχει πάει σε άλλο επίπεδο αφού όπως αποκάλυψαν και οι νέες της φωτογραφίες με μαγιό βρίσκεται στα πιο αδύνατά της και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Η Ζέτα Μακρυπούλια εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε διακοπές με την παρέα της μέσα στην οποία είναι και ο Νίκος Μουτσινάς και το instagram έχει πάρει φωτιά από εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Πριν από λίγες ώρες, δημοσίευσε δυο νέα στιγμιότυπα στα οποία ποζάρει ανέμελη φορώντας ένα υπέροχο ολόσωμο μαγιό σε λευκές και γαλάζιες αποχρώσεις.

Εννοείται πως οι διαδικτυακοί της φίλοι έπαθαν black out και από κάτω τα likes και τα σχόλια πήραν φωτιά!

Η αυστηρή δίαιτα του Μιχάλη Χατζηγιάννη και της Ζέτας Μακρυπούλια - Αυτό δεν βάζουν ποτέ στο στόμα τους

Στην εκπομπή του STAR, Στην Φωλιά των Κου Κου, μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και για πρώτη φορά αποκάλυψε πως με την Ζέτα Μακρυπούλια ακολουθούν μια πολύ αυστηρή διατροφή και δεν βάζουν πλέον καθόλου στο στόμα τους το κρέας!

Για την ακρίβεια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αναφέρθηκε σε χορτοφαγία και βιγκανισμό λέγοντας πως το ξεκίνησε εκείνος και... επηρεάστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια. Εμείς ψάξαμε παρακάτω και σας βρήκαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γι αυτή την... κοσμοθεωρία του βιγκανισμού και της χορτοφαγίας.

Δείτε εδώ, ωστόσο, τι σταμάτησε να τρώει η Ελένη Χατζίδου κι έχασε 20 κιλά!