Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε επιτέλους την ανακοίνωση

Το μοιράστηκε με όλους στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε επιτέλους την ανακοίνωση

Όπως έγραψε και η ίδια η Αθηνά Οικονομάκου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αυτή την ανακοίνωση την περίμεναν πολλοί και της το ζητούσαν καιρό τώρα! Σε τι αναφερόμαστε; Φυσικά στο νέο ωράριο του Project Soma!

Η Αθηνά Οικονομάκου μοίρασε χαμόγελα ευτυχίας πριν από 20 ώρες που ανακοίνωσε μέσω instory ότι το κατάστημά της θα λειτουργεί από εδώ και πέρα Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή 10.00-18.00 ενώ Τρίτη και Πέμπτη 10.00 - 20.00.

Αθηνά Οικονομάκου ανακοίνωση για project soma

Να υπενθυμίσουμε πως η Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις διακοπές της στο Γύθειο αυτές τις ημέρες αλλά όπως φαίνεται συνεχίζει να εργάζεται έστω κι από μακριά! Πρόσφατα, μάλιστα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τις χαλαρές στιγμές της με τους φίλους της.

Πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει ξανά μια ανακοίνωση η Αθηνά Οικονομάκου για το project soma

Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ένα πανέμορφο ρούχο από τη συλλογή της, Project Soma βρίσκεται σε έκπτωση και τώρα μπορείτε να το βρείτε 37 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή.

Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουν καταφέρει να φτιάξουν μία μοναδική συλλογή ρούχων. Το Project Soma και η υπέροχη καλοκαιρινή συλλογή του, έχουν κλέψει τις εντυπώσεις του κοινού και όχι άδικα αφού όλα τα κομμάτια είναι ένα κι ένα.

Μάλιστα, πρόσφατα, είδαμε τη Βάσω Λασκαράκη να φοράει ένα εντυπωσιακό μπικίνι από το Project Soma. Δείτε το εδώ και θα σας "τρελάνει"!

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου

Το Abrosia Shirt, βρίσκεται σε έκπτωση και έτσι μπορείς να το κάνεις δικό σου με 87,50, από 125€ που είναι η αρχική του τιμή. Μπορείς να το βρεις εδώ.

Αθηνά Οικονομάκου εκπτώσεις