«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως παντρεύεται

Πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασαν» τα ευχάριστα - Αγαπημένο ζευγάρι ανακοίνωσε πως παντρεύεται

Τα ευχάριστα νέα μόλις «έσκασαν» για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι της διεθνούς showbiz. Μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσαν πως σε λίγο καιρό πρόκειται να παντρευτούν, ενώ δημοσίευσαν και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.

Οι δυο τους μπορεί να μην είναι μαζί πολύ καιρό, ωστόσο ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έτσι, η πρόταση δεν άργησε να έρθει.

Σε λίγο καιρό περιμένουμε και την ανακοίνωση ενός άλλου γάμου στη διεθνή showbiz. Δείτε εδώ για ποιο ζευγάρι πρόκειται.

Αυτό είναι το ζευγάρι που ανακοίνωσε πως παντρεύεται

Ο λόγος για τη Demi Lovato και τον Enrich.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής τραγουδίστρια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε:

«Ήξερα ότι θα σε αγαπήσω από τη μέρα που σε γνώρισαν. Είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω σε κάποιον που δεν το έχει νιώσει ο ίδιος, αλλά ευτυχώς το ένιωσες κι εσύ. Ποτέ δεν έχω ξαναγαπήσει ανιδιοτελώς κάποιον τόσο πολύ στη ζωή μου.

Ποτέ δε με πίεσες να είμαι κάτι άλλο πέρα από τον εαυτό μου. Με κάνεις να θέλω να βλέπω μία καλύτερη βερσιόν του εαυτού μου. Με τιμά το να με ζητάς σε γάμο. Σε αγαπώ τόσο που μία λεζάντα δεν μπορεί να το εκφράσει».

Παντρεύεται αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz - Το ανακοίνωσαν στο Facebook

Τα ευχάριστα νέα έφτασαν για ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, μιας και έγινε γνωστή η είδηση πως σε λίγο καιρό παντρεύονται. Οι ίδιο αποφάσισαν να κάνουν γνωστά τα χαρμόσυνα μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Facebook.

Οι δυο τους φαίνεται πως είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και έτσι δε δίστασαν να μοιραστούν την είδηση του γάμου τους με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Απίστευτη ωστόσο ήταν και η είδηση πως παντρεύτηκε αγαπημένο ζευγάρι και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Δείτε εδώ ποιοι είναι.

Αυτό είναι το ζευγάρι της ελληνικής showbiz που παντρεύται

Ο λόγος για τη Βαρβάρα Φίλιου και τον Βλάση Μάρα. Οι δύο αθλητές θα ενωθούν σε λίγο καιρό με τα δεσμά του γάμου και ο ενθουσιασμός τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια κοινή της φωτογραφία με τον Βλάση Μάρα και έγραψε: «ΕΙΠΑ ΝΑΙ!».

Βλάσης Μάρας - Βαρβάρα Φίλιου γάμος