Ανακοίνωση Κρήτη TV: Πρώην παίκτρια του GNTM στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μεγάλη ανατροπή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοίνωση Κρήτη TV: Πρώην παίκτρια του GNTM στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου

Πριν από λίγο, το Κρήτη TV, το οποίο αποτέλεσε την τηλεοπτική "στέγη" της Ιωάννας Μαλέσκου, εξέδωσε μία ανακοίνωση για την εκπομπή της, «Καλό Μεσημέρι». Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως τη θέση της παρουσιάστριας θα αναλάβει μία πρώην παίκτρια του GNTM!

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε πριν από λίγες μέρες το δικό της αντίο στο Κρήτη TV, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει ούτε λεπτό τα δάκρυά της, δείτε εδώ το βίντεο. Πλέον, είναι έτοιμη για την μεγάλη μετακόμισή της στην Αθήνα και για τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ.

Να σημειώσουμε πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της εκπομπής της. Δείτε εδώ ποιο πρόσωπο φεύγει από τον ALPHA και πάει στην ομάδα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στην Κρήτη, και έτσι η αντικατάστασή της δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση για το κανάλι.

Αυτή η πρώην παίκτρια του GNTM παίρνει τη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου στο Κρήτη TV

Ο λόγος για την Χριστιάνα Σκούρα, την οποία γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων. Βέβαια, η Χριστιάνα δε θα είναι μόνη της, αλλά θα έχει μαζί της τον Λευτέρη Κουμαντάκη.

Η ανακοίνωση του Κρήτη TV για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η εκπομπή ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ συνεχίζεται και εφέτος (για 23η χρονιά) με νέους παρουσιαστές.

Συνεχίζουμε με σοβαρότητα και ευθύνη και επενδύουμε σε νέα πρόσωπα που έχουν τις δυνατότητες, την καλλιέργεια και μόρφωση αλλά και την αποδοχή του κοινού μας.

Νέοι παρουσιαστές – δημοσιογράφοι είναι οι:

Λευτέρης Κουμαντάκης - Δημοσιογράφος, Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπ. Ιωαννίνων

Χριστιάνα Σκούρα - Φοιτ. Μεσογειακού Πανεπιστημίου, Μοντέλο, πρ. παίκτρια του GNTM

Μαζί τους και μια ομάδα συνεργατών που όλοι μαζί θα προσπαθήσουν για το καλύτερο αποτέλεσμα που θα συνάδει με τα ενδιαφέροντα, τις συνήθειες και την κουλτούρα του Κρητικού κοινού.

Συνεχίζουμε με νέα εντυπωσιακή ομάδα που θα κερδίσει και εφέτος τις εντυπώσεις.