«Έσκασε» η ανακοίνωση για τη Μελίνα Ασλανίδου

Έγινε γνωστό πως...

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσκασε» η ανακοίνωση για τη Μελίνα Ασλανίδου

Μόλις πριν από λίγη ώρα, «έσκασε» μία νέα ανακοίνωση η οποία αφορά τη Μελίνα Ασλανίδου και τη νέα συνεργασία της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά μαζί στη σκηνή και θα ερμηνεύσουν τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Η τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή κανονικά, μετά από την drive in συναυλία που έκανε στην Γλυφάδα, δείτε εδώ βίντεο.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που «έσκασε» για την Μελίνα Ασλανίδου

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Μελίνα Ασλανίδου θα συνεχίσουν το μουσικό τους ταξίδι σε Ελλάδα και Κύπρο, παρουσιάζοντας σημαντικές στιγμές της προσωπικής τους δισκογραφίας αλλά και διαχρονικά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους πιο εμπνευσμένους και επιτυχημένους δημιουργούς και
ερμηνευτές της γενιάς του, με τραγούδια που έχουν χαραχτεί βαθιά στην ψυχή μας γνωρίζει πώς να «χαρίζει» στο κοινό όμορφες μελωδίες , θετικά συναισθήματα και καλή διάθεση.

Η Μελίνα Ασλανίδου, μια ερμηνεύτρια με «μαγική» χροιά, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από το
πρώτο άκουσμα και εμφανίσεις γεμάτες συναίσθημα γνωρίζει πώς να κάνει πόλο έλξης την κάθε της ζωντανή εμφάνιση.

Μελίνα Ασλανίδου συναυλία

Και οι δύο «μαζί σαν ένα» με δυνατές ερμηνείες και μοναδικά ντουέτα ενώνουν τις φωνές και τα τραγούδια τους και βάζουν μελωδία και ρυθμό στα καλοκαιρινά μας βράδια.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην φετινή ιδιαίτερη συγκυρία και σεβόμενοι όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας, όλοι μαζί ας απολαύσουμε με ασφάλεια το συναυλιακό μας καλοκαίρι.

Τους συνοδεύουν μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών και φίλων:

  • Σόλωνας Αποστολάκης : πιάνο, πλήκτρα , ενορχηστρώσεις, Παντελής Ντζιάλας: Κιθάρες, ενορχηστρώσεις, Σπύρος Μάζης : Μπάσο, Γιώργος Μητσοτάκης και Μανόλης Τόμπρος: Τύμπανα, κρουστά, Στέλιος Κατσατσίδης : Ακορντεόν και στο μπουζούκι ο Ανδρέας Καραντίνης.
  • Οι τεχνικοί ήχου: Μωραΐτης Αντώνης και Αγγελίνα Υφαντή
  • Φωτισμός : Δημήτρης Λάιος.

Το δημόσιο σχόλιο της Μελίνας Ασλανίδου για τη συναυλία της - «Πρωτόγνωρη εμπειρία...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να κάνει ένα δημόσιο σχόλιο για την drive in συναυλία που έκανε την Παρασκευή στην Γλυφάδα, με την ίδια να παραδέχεται πως ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αποφάσισε να ακολουθήσει το ρεύμα της εποχής και έτσι οργάνωσε μία drive in συναυλία, όπως έκανε πριν από λίγο καιρό και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι ο κόσμος όχι μόνο δεν έμεινε μέσα στα αυτοκίνητα, αλλά μαζεύτηκε όλος μπροστά στη σκηνή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλος συνωστισμός και να μην τηρηθούν οι αποστάσεις. Δείτε εδώ βίντεο.

Αυτό είναι το δημόσιο σχόλιο της Μελίνας Ασλανίδου για τη συναυλία της

Η Μελίνα Ασλανίδου ωστόσο κράτησε μόνο τα καλά από τη συναυλία της και έστειλε ένα μήνυμα αγάπης σε όλους όσους ήρθαν να την παρακολουθήσουν αλλά και στους συνεργάτης της που έβαλαν το χεράκι τους προκειμένου να γίνει αυτό το live πραγματικότητα.

«Drive in στην Γλυφαδα... Πρωτογνωρη εμπειρια... Νεοι και παλιοι συνεργατες ενωθηκαμε με χαρα, ενθουσιασμό και αγαπη... Ευγνωμων που βρισκομαστε αληθινα και πηγαια...», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.