Και επίσημα πλέον στον ΣΚΑΪ - Μόλις βγήκε η ανακοίνωση

Το νέο πρόγραμμα που θα κάνει "θραύση" στην τηλεθέαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Και επίσημα πλέον στον ΣΚΑΪ - Μόλις βγήκε η ανακοίνωση

Και επίσημα πλέον πρόκειται να έχει τη δική της εκπομπή στον ΣΚΑΪ η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Μόλις πριν από λίγα λεπτά, βγήκε η ανακοίνωση για το νέο πρόγραμμα του σταθμού, στο οποίο, η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα θα μοιραστεί με το κοινό τα μυστικά της.

Η αγαπημένη μαγείρισσα κάθε Ελληνίδας κι όχι μόνο, ανοίγει καθημερινά τις πόρτες της πιο πολύχρωμης τηλεοπτικής κουζίνας και μας υποδέχεται στο νέο της σπίτι.

Αποκαλύπτει τα νόστιμα μυστικά της και μας εκπαιδεύει στις καινούριες της λαχταριστές συνταγές.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου εκπομπή ΣΚΑΪ

Κάθε μέρα μας παρουσιάζει τρία διαφορετικά πιάτα για τους λάτρεις του φαγητού-αρχάριους και προχωρημένους- που διψούν για νέες μαγειρικές ιδέες, τεχνικές «εγγύηση», πρακτικές συμβουλές και ψαγμένους διατροφικούς συνδυασμούς… από την μαγείρισσα της καρδιάς μας.

«Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ», καθημερινά από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης, ποιο πρόσωπο του MasterChef, έκλεισε με το ΣΚΑΪ.

Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα φτάσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη

Το ΣΚΑΪ ανακοίνωσε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο ήδη κάνει "θραύση" στο εξωτερικό και είναι σίγουρο πως θα φτάσει τα νούμερα της τηλεθέασης του καναλιού στα ύψη από την πρώτη κιόλας προβολή.

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που θα φτάσει τα νούμερα τηλεθέασης στα ύψη

Ο λόγος για το σίριαλ, «911», που βασίζεται σε αληθινές εμπειρίες που βιώνουν οι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Απέραντοι δρόμοι, γειτονιές κακόφημες, δρόμοι επικίνδυνοι αλλά και φαινομενικά ακίνδυνα λούνα παρκ του Λος Άντζελες είναι το σκηνικό στο οποίο εξελλίσσονται διασώσεις, συλλήψεις, ανθρώπινες ιστορίες. Η Αθηνά, ο Μπόμπι, ο Ίβαν, η Άμπι δεν είναι υπερήρωες.

Έχουν αποτυχίες, έχουν φόβους, όμως ο ιδεαλισμός τους ξεπερνά όλα τα εμπόδια. Σε παράλληλο χρόνο τρέχουν οι προσωπικές τους ζωές και ιστορίες, γεμάτες από καθημερινότητα, ρουτίνα, προβλήματα, έρωτες, χωρισμούς, ασθένειες, απώλειες, αδιέξοδα, απογοητεύσεις, χαρές, ελπίδες, αισιοδοξία. Αδρεναλίνη, πίεση χρόνου, ριψοκίνδυνες διασώσεις, δύσκολες αποστολές και ταυτόχρονα προσωπικές ιστορίες και ανθρώπινες σχέσεις, όλα όσα συνθέτουν μια σειρά που βλέπεται με κομμένη την ανάσα.

Ο Πυραγός Μπόμπι και η ομάδα του καλούνται να επέμβουν σε ένα έκτακτο περιστατικό που συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός παιδικού πάρτι γενεθλίων. Η Αθηνά έρχεται αντιμέτωπη με ένα τραγικό περιστατικό, που της ξυπνά παλιές φρικτές αναμνήσεις. Η Άμπι αναγκάζεται να πάρει μια πολύ δύσκολη απόφαση για την άρρωστη μητέρα της.

ΣΚΑΪ 911 νέα σειρά