Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στην παραλία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Οι δυο τους είναι full in love

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Στην παραλία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να περάσει τη μέρα της μακριά από τη βαβούρα της πόλης και έτσι επισκέφθηκε την παραλία μαζί με τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μάλιστα, δε δίστασε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Το αγαπημένο ζευγάρι δείχνει να περνάει όλο και περισσότερο χρόνο μαζί. Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και δεν μπορούν να ξεκολλήσουν λεπτό ο ένας από τον άλλο.

Έτσι, έχοντας ολοκληρώσει τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις για φέτος, και με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει ανακοινώσει το τέλος της από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», δειτε εδώ την συγκινητική της ανάρτηση, αποφάσισαν να κάνουν μαζί μία εξόρμηση στην παραλία.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Αφού λοιπόν ανέβασε μία φωτογραφία του Κωνσταντίνου Βσάλου σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με έναν μικρό του φίλο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να ποζάρει στον φακό του αγαπημένου της και μάλιστα, χωρίς να έχει πάνω της καθόλου μακιγιάζ.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Αυτός είναι ο λόγος που δεν... παντρεύονται

Με χιούμορ έκανε πρώην παίκτης του Survivor, μια αποκάλυψη για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό το λόγο που δεν παντρεύονται.

Στη Μαίρη Αργυριάδου και την εκπομπή «Έλα, χαμογέλα» παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο αθλητής, μίλησε για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση των φίλων του.

Συγκεκριμένα, δεν δίστασε να αναφερθεί στο λόγο που ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν έχει κάνει ακόμα πρόταση γάμου στη αγαπημένη του.

«Ο Κωνσταντίνος, θέλει να κάνει πρόταση γάμου στην Ευρυδίκη αλλά ντρέπεται τον πατέρα της, τον φοβάται. Νομίζω ότι φέτος νιώθει πιο έτοιμος όμως» δήλωσε ο Κώστας Κοκκινάκης θέλοντας να τους πειράξει. Δείτε εδώ ωστόσο φωτογραφία από το νέο σπίτι του ζευγαριού.