Υπέκυψε σε μεγάλο "πειρασμό" η Φαίη Σκορδά

Και δε δίστασε να το πει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υπέκυψε σε μεγάλο

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ήδη από χθες, αποφάσισε να υποκύψει σε έναν πολύ μεγάλο πειρασμό. Μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν δίστασε να ανεβάσει και στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το Πρωινό τελείωσε για φέτος και έτσι η Φαίη Σκορδά βρήκε επιτέλους την ευκαιρία να αξιοποιήσει τον ελεύθερο της χρόνο, μακριά από τα τηλεοπτικά στούντιο και με τη συντροφιά της αγαπημένης της οικογένειας.

Τις τελευταίες μέρες, έχει γεμίσει το προφίλ της στο Instagram, με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες το απόγευμα, όταν ανέβασε μερικές φωτογραφίες από την αγαπημένη της... αμαρτία. Χθες βέβαια, η Φαίη Σκορδά έκανε μία ανάρτηση που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Δείτε την εδώ.

Σε αυτόν τον "πειρασμό" υπέκυψε η Φαίη Σκορδά

Ο πειρασμός αυτός δε θα μπορούσε να είναι άλλος από το φαγητό! Και ποιος άνθρωπος μπορεί να αντισταθεί στους λαχταριστούς καλοκαιρινούς μεζέδες;

Έτσι λοιπόν και η Φαίη Σκορδά ανέβασε μερικά insta stories με τις λιχουδιές που απόλαυσε. Μάλιστα τόνισε, πως η μελιτζανοσαλάτα ήταν όλη δική της, μιας και αποτελεί μία από τις αδυναμίες της παρουσιάστριας.

Φαίη Σκορδά φαγητό

Φαίη Σκορδά δίαιτα

Φωτογραφίες στη δημοσιότητα: Που είναι και με ποιον η Σκορδά μετά τις διακοπές με το Νίκο Ηλιόπουλο

Η Φαίη Σκορδά πλέον είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μπορεί πριν λίγες ημέρες να μοιραζόταν δημόσια φωτογραφικό υλικό από τις διακοπές της με το Νίκο Ηλιόπουλο, αλλά πλέον δεν είναι μαζί! Η παρουσιάστρια νωρίτερα ανέβασε στο instagram της φωτογραφίες αποκαλύπτοντας πως τώρα είναι μαζί με τους γιους της στην Χαλκιδική.

Η πολυτάλαντη Φαίη Σκορδά προλαβαίνει τα πάντα! Είναι μαμά, είναι εργαζόμενη και είναι και γυναίκα! Παρά το επιβαρυμένος της πρόγραμμα - ακόμα και τώρα στις διακοπές κάνει φωτογραφήσεις για διαφημιστικούς λόγους - έχει καταφέρει να συνδυάσει τα πάντα και να μην αφήσει κανέναν παραπονεμένο.

Αφού πέρασε ένα τέλειο τετραήμερο με τον αγαπημένο της Νίκο τώρα και για το υπόλοιπο του καλοκαιριού θα παραμείνει στην Χαλκιδική με την οικογένειά της.

Μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ανέβασε και κάποια στιγμιότυπα από την παραλία!

Δείτε τις φωτογραφίες που έφερε στη δημοσιότητα η Φαίη Σκορδά

 Φαίη Σκορδά διακοπές

 Φαίη Σκορδά παιδιά