Δε σταμάτησαν να ρίχνουν λουλούδια στα πόδια της Πάολα - Βίντεο ντοκουμέντο

Γέμισε η πίστα πανέρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δε σταμάτησαν να ρίχνουν λουλούδια στα πόδια της Πάολα - Βίντεο ντοκουμέντο

Η Πάολα συνεχίζει την καλοκαιρινή της περιοδεία και όπως όλα δείχνουν, οι εμφανίσεις της έχουν πολύ μεγάλη πέραση. Στα social media, κυκλοφορεί ένα βίντεο ντοκουμέντο από την χθεσινοβραδινή εμφάνισή της, στην οποία φαίνεται πως το κοινό δε σταματάει να της ρίχνει λουλούδια στα πόδια.

Η γνωστή τραγουδίστρια είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που έχουν επιλέξει να συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους μετά την καραντίνα.

Έτσι, μετά από μία σύντομη περίοδο κατά την οποία εμφανιζόταν με τον Νίκο Κουρκούλη στη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Το κοινό την έχει αγαπήσει και όχι άδικα και έτσι κάθε φορά που βγαίνει πάνω στη σκηνή, γίνεται... κανονικός χαμός, κάτι που αποδεικνύεται και από το παρακάτω βίντεο που δείχνει την αγαπημένη τραγουδίστρια να έχει στα πόδια της, ένα σωρό γαρύφαλλα.

Έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλο για να ακούσουν την Πάολα - Βίντεο μέσα από το μαγαζί

Η Πάολα χθες ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία, και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το κοινό, να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο προκειμένου να μπορέσει να φτάσει πιο κοντά στη σκηνή και να ακούσει την επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Μπορεί στη διάρκεια της καραντίνας να είχε διακόψει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ωστόσο με το που τελείωσε το lockdown, ξεκίνησε και πάλι πολύ δυναμικά.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε για λίγο καιρό στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη στη Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν, είχε πολύ μεγάλη απήχηση. Να θυμίσουμε πως πολύ λίγοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να ξεκινήσουν ξανά στις πίστες μετά την καραντίνα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Βέρτης.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι οι αποστάσεις δεν κρατήθηκαν χθες στην πρεμιέρα της καλοκαιρινής της περιοδείας ,όπως άρμοζε. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε μπροστά στη σκηνή και δεν έδειχνε πρόθυμος να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας.

Αυτό είναι το βίντεο μέσα από το μαγαζί που τραγουδάει η Πάολα