Έκανε την ανακοίνωση η Πάολα

Τα είπε όλα με μία φωτογραφία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση η Πάολα

Μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πάολα έκανε την ανακοίνωση για την νέα της εμφάνισή που θα γίνει σήμερα το βράδυ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει επιστρέψει για τα καλά στα καθήκοντά της και είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ.

Η Πάολα αγαπά τα social media και έτσι πολλές φορές επιλέγει να ανεβάζει στο Instagram της, στιγμιότυπα από την δουλειά της ή ακόμα και από την καθημερινή της ζωή.

Έτσι, από τη μέρα που επέστρεψε δυναμικά στις πίστες, δε σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο από τις πρόβες της ή από τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο.

Έχοντας ολοκληρώσει τις εμφανίσεις της με τον Νίκο Κουρκούλη, η Πάολα έχει ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία. Δείτε εδώ βίντεο από την πρεμιέρα.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε η Πάολα

Σήμερα η περιοδεία της συνεχίζεται και η τραγουδίστρια φρόντισε να ενημερώσει τους followers της.

Ανατριχιαστικό το φινάλε της Πάολα και του Κουρκούλη στο Teatro - Βίντεο από τους "λυγμούς"

Φινάλε έκανε το βράδυ της Κυριακής η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης στο Teatro μετά από πολύ πετυχημένες εμφανίσεις και το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο instagram ήταν ανατριχιαστικό. Με λυγμό στην φωνή τραγούδησε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια για αντίο.

Σαστισμένοι όλοι παρακολουθούσαν μέσα στο Teatro το απίστευτο αυτό μουσικό δίδυμο αγκαλιασμένο πάνω στην σκηνή και εμφανώς συγκινημένο με το κλείσιμο της σεζόν τους.

Να υπενθυμίσουμε πως η Πάολα πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια, δείτε πόσο χρονών έγινε

"Αναστέναξε" η πίστα στο Teatro - Με συγκλονιστικό πράσινο μίνι η Πάολα

Μια ακόμα λαμπερή εμφάνιση έκανε η Πάολα στην πίστα του Teatro το βράδυ της Δευτέρας κι αναστέναξαν οι πάντες που την παρακολουθώντας την να λικνίζεται μέσα στο πράσινο μίνι ολόσωμο φορμάκι της.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz και κάθε μα κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα την γεμίζουν με λουλούδια!

Δείτε φωτογραφίες από την συγκλονιστική εμφάνιση της Πάολα στο Teatro

Πάολα καυτή εμφάνιση στο Teatro

Πάολα Teatro