Έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλο για να ακούσουν την Πάολα - Βίντεο μέσα από το μαγαζί

Απίστευτες εικόνες συνωστισμού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπεφτε ο ένας πάνω στον άλλο για να ακούσουν την Πάολα - Βίντεο μέσα από το μαγαζί

Η Πάολα χθες ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία, και μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται το κοινό, να πέφτει ο ένας πάνω στον άλλο προκειμένου να μπορέσει να φτάσει πιο κοντά στη σκηνή και να ακούσει την επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Μπορεί στη διάρκεια της καραντίνας να είχε διακόψει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, ωστόσο με το που τελείωσε το lockdown, ξεκίνησε και πάλι πολύ δυναμικά.

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε για λίγο καιρό στο πλευρό του Νίκου Κουρκούλη στη Θεσσαλονίκη και όπως όλα δείχνουν, είχε πολύ μεγάλη απήχηση. Να θυμίσουμε πως πολύ λίγοι καλλιτέχνες αποφάσισαν να ξεκινήσουν ξανά στις πίστες μετά την καραντίνα. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Βέρτης.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι οι αποστάσεις δεν κρατήθηκαν χθες στην πρεμιέρα της καλοκαιρινής της περιοδείας ,όπως άρμοζε. Ο κόσμος συγκεντρώθηκε μπροστά στη σκηνή και δεν έδειχνε πρόθυμος να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας.

Αυτό είναι το βίντεο μέσα από το μαγαζί που τραγουδάει η Πάολα

Ανατριχιαστικό το φινάλε της Πάολα και του Κουρκούλη στο Teatro - Βίντεο από τους "λυγμούς"

Φινάλε έκανε το βράδυ της Κυριακής η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης στο Teatro μετά από πολύ πετυχημένες εμφανίσεις και το βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο instagram ήταν ανατριχιαστικό. Με λυγμό στην φωνή τραγούδησε ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια για αντίο.

Σαστισμένοι όλοι παρακολουθούσαν μέσα στο Teatro το απίστευτο αυτό μουσικό δίδυμο αγκαλιασμένο πάνω στην σκηνή και εμφανώς συγκινημένο με το κλείσιμο της σεζόν τους.

Να υπενθυμίσουμε πως η Πάολα πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια, δείτε πόσο χρονών έγινε

"Αναστέναξε" η πίστα στο Teatro - Με συγκλονιστικό πράσινο μίνι η Πάολα

Μια ακόμα λαμπερή εμφάνιση έκανε η Πάολα στην πίστα του Teatro το βράδυ της Δευτέρας κι αναστέναξαν οι πάντες που την παρακολουθώντας την να λικνίζεται μέσα στο πράσινο μίνι ολόσωμο φορμάκι της.

Είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές τραγουδίστριες της εγχώριας showbiz και κάθε μα κάθε φορά που ανεβαίνει στην πίστα την γεμίζουν με λουλούδια!

Δείτε φωτογραφίες από την συγκλονιστική εμφάνιση της Πάολα στο Teatro

Πάολα καυτή εμφάνιση στο Teatro

Πάολα Teatro