Τάσος Ξιαρχό: «Άδειασε» το GNTM - «Φεύγει από τη μόδα και μοιάζει με...»

Η ατάκα που δεν περίμενε να ακούσει κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: «Άδειασε» το GNTM - «Φεύγει από τη μόδα και μοιάζει με...»

Μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησαν, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό θέλησαν να πουν τη δική τους γνώμη για το γνωστό ριάλιτι μοντέλων, GNTM και δε δίστασαν να το «αδειάσουν» κανονικά σχολιάζοντας πως έχει αλλάξει πολύ η ρώτα του ριάλιτι και πλέον φεύγει από τον κόσμο της μόδας.

Ο Τάσος Ξιαρχό συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στη συμμετοχή στο ριάλιτι πέρυσι και ξεκαθάρισε αν πρόκειται να τον δούμε και φέτος στο ρόλο του δασκάλου χορού.

Με αυτόν τον τρόπο «άδειασε» το GNTM ο Τάσος Ξιαρχό

Στο GNTM 3 θα σε δούμε;

Είναι δύσκολο, γιατί έχω συμβόλαιο με άλλο κανάλι. Γι’ αυτό προσέγγισαν μια άλλη χορογράφο για το τρέιλερ. Αν με καλέσουν σε κάποιο γκεστ, θα το προσπαθήσω, γιατί θέλω να το κάνω. Μου έδωσε ώθηση η συμμετοχή μου στο πρόγραμμα.

Πως σου φαίνεται το φετινό concept αγόρια – κορίτσια;

Μου φαίνεται «Big Brother». Φεύγει από το κομμάτι της μόδας και βέβαια πολλοί συμμετέχοντες δεν πάνε για να διακριθούν στο χώρο της μόδας, αλλά για το Instagram. Θα έχει βέβαια ενδιαφέρον.

Ελπίζω τα αγόρια που θα επιλέξουν να μην είναι απλώς γυμνασμένα, αλλά πιο κοντά στα πρότυπα του ευρωπαϊκού μόντελινγκ και όχι του βαλκανικού.

Δείτε εδώ και το δημόσιο ξέσπασμα του Τάσου Ξιαρχό για τα ελληνοτουρκικά.

Κόνι Μεταξά - Τάσος Ξιαρχό: Η αποκάλυψη για την Eurovision μετά τη νίκη τους - «Είχα όνειρο να...»

Μετά τη σπουδαία νίκη τους στον τελικό του J2US, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα». Μεταξύ άλλων, έκαναν και μια αποκάλυψη για την Eurovision.

Συγκεκριμένα, το πρώην ζευγάρι του παιχνιδιού και καλοί φίλοι, δεν δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να λάβει μέρος κάποια στιγμή στο Ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Η Κόνι Μεταξά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στην αρχή νιώθαμε outsiders και ακόμα νιώθουμε. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Με την έννοια ότι είμαστε τα παράξενα παιδιά του J2US. Αισθανθήκαμε όμως πως μπορεί αυτός να είναι ένας χώρος για να δείξουμε αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε σαν επάγγελμα και οι δύο».

«Θα ήταν τέλειο να μπορέσουμε να πάμε στην Eurovision. Φανταστικό» είπαν με χαρά και οι δυο καλλιτέχνες με τον Τάσο Ξιάρχο να προσθέτει με χιούμορ πως «εγώ είχα όνειρο να πάω να χορέψω στην Eurovision, όχι να πάω να τραγουδήσω! Σίγουρα θα πηγαίναμε με κάτι πάρα πολύ δυναμικό, χορευτικό. Όπως στο live του ημιτελικού. Νομίζω ότι θα ήταν πολύ έντονο». Δείτε εδώ μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις τους.