Βασιλική Μιλλούση: με φουσκωμένη κοιλίτσα στην πισίνα με τον Λευτέρη Πετρούνια και την κόρη τους

Η τρυφερή φωτογραφία με την μικρή Σοφία

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Βασιλική Μιλλούση: με φουσκωμένη κοιλίτσα στην πισίνα με τον Λευτέρη Πετρούνια και την κόρη τους

Βουτιές στην πισίνα έκαναν οικογενειακώς ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση και μας έκαναν να λιώσουμε με τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Βασιλική στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να κρατάει στην αγκαλιά την κορούλα της.

Η Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές ως οικογένεια και είναι τρισευτυχισμένοι και για ένα λόγο παραπάνω. Όπως ξέρουμε, ο λόγος είναι ότι το ζευγάρι περιμένει και δεύτερο παιδί πολύ σύντομα.

Το ζευγάρι είναι τυχερό γιατί μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αυξάνει το μέγεθος της οικογένειάς του. Τα παιδιά είναι συνώνυμο της ευτυχίας και η ευτυχία για το ζευγάρι διπλή!

Δείτε εδώ τη Βασιλική να ποζάρει με ολόσωμο μαγιό χωρίς φίλτρα στους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η φωτογραφία που ανέβασε η Βασιλική Μιλλούση με τον Λευτέρη Πετρούνια και τα λόγια χαράς της.

μιλλουση κορη

"Απλά σ αγαπώ????
#mybaby #vacations #family" Έγραψε η Βασιλική!

Η Βασιλική Μιλλούση ποζάρει με ολόσωμο μαγιό και μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την πιο τρυφερή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το ολόσωμο μαγιό της στο πλευρό του Λευτέρη Πετρούνια και μας δείχνει την φουσκωμένη κοιλίτσα της, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης.

Το αγαπημένο ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του καθώς περιμένει τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του! Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Η αθλήτρια είναι μεγάλη λάτρης των social media και έτσι, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία με την κόρη της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και σήμερα, όταν ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από την πισίνα, στις οποίες ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της Λευτέρη Πετρούνια!